Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Noordwijk –

Doelmatige lekdetectie zonder schadelijke interventies.

Dankzij onze geavanceerde technologie en professionele aanpak is sloopwerk overbodig. Bovendien komen de kosten voor lekdetectie vaak in aanmerking voor vergoeding door verzekeringspolissen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Met onze geavanceerde lekdetectiemethoden vermijden we de noodzaak van ingrijpend sloopwerk, zoals hakken en breken, waardoor u bespaart op reparatiekosten. Bovendien komen deze diensten vaak in aanmerking voor vergoeding door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de oorsprong van de lekkage hebben vastgesteld, ontvangt u van ons een uitgebreid en nauwkeurig rapport. Hierin worden de locaties van de lekkages duidelijk aangegeven, waardoor loodgieters gericht en efficiënt aan de slag kunnen met de benodigde reparaties. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de noodzakelijke herstelwerkzaamheden, of het rapport indienen bij uw verzekeraar, die vaak de kosten voor lekdetectie dekt.

lekdetectie noordwijk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Noordwijk

Lekdetectie in Noordwijk is van cruciaal belang voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in gebouwconstructies zonder het gebruik van destructieve technieken. Onze deskundigen maken gebruik van geavanceerde technieken zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages te identificeren in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke situatie wordt een op maat gemaakte strategie ontwikkeld, afgestemd op de specifieke kenmerken van het probleem.

Gedetailleerd rapport na lekdetectie

Na het uitvoeren van de lekdetectie ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages worden beschreven. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparatiewerk uit te voeren, wat de hersteltijd aanzienlijk verkort. Bovendien is het rapport van belang voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het biedt cruciale informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 071-7820507

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button