Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Nijverdal –

We sporen lekkages direct op zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze is sloopwerk niet nodig.
Vaak worden de kosten voor lekdetectie vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage waarvan de exacte locatie niet duidelijk is? Wij bieden gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde apparatuur, waardoor hak- en breekwerk overbodig is. Dit bespaart u kosten voor onnodige reparaties. Bovendien dekt uw verzekering vaak de kosten van onze lekdetectieservice.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we het lek hebben gelokaliseerd, ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. Hierin worden de lekken duidelijk aangegeven, zodat een loodgieter precies weet waar reparaties moeten worden uitgevoerd. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen om de lekkage te laten repareren. U kunt het rapport vervolgens doorsturen naar uw verzekering, die in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt.

lekdetectie nijverdal

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Nijverdal?

Lekdetectie in Nijverdal speelt een essentiële rol in het nauwkeurig vinden van lekkages binnen bouwconstructies zonder dat er ingrijpende sloopwerkzaamheden nodig zijn. Onze specialisten passen geavanceerde technieken toe, zoals akoestische detectie, gebruik van thermische camera’s, hygrometers en drukproeven, om zelfs de minst zichtbare lekkages te ontdekken in elementen zoals pijpleidingen, muren, daken en vloeren. Voor elk specifiek geval wordt de meest geschikte methode gekozen.

Gedetailleerd rapport

Na de lekdetectie verzorgen wij een uitgebreid rapport dat diepgaande details bevat, waaronder de precieze plekken en vermoedelijke oorzaken van de lekkages. Met dit rapport kunnen loodgieters en onderhoudsploegen gericht en doeltreffend de nodige herstellingen verrichten, wat helpt de reparatietijd te beperken. Bovendien is dit document van grote waarde als bewijsvoering voor verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten van lekdetectie vergoeden. Het rapport levert cruciale informatie voor een snelle en effectieve aanpak van de lekproblematiek.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button