Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Nieuwkoop –

We sporen lekkages meteen op zonder te hoeven hakken of breken.

Onze geavanceerde technologie en professionele methoden elimineren de noodzaak voor sloop. Bovendien vergoeden veel verzekeringen de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage en weet u niet waar deze vandaan komt? Onze hoogwaardige lekdetectieservice maakt gebruik van de nieuwste technologieën om destructief hak- en breekwerk te vermijden, waardoor u bespaart op de kosten voor reparaties. Veel verzekeraars vergoeden bovendien de kosten van onze diensten.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de oorzaak van de lekkage hebben vastgesteld, verstrekken we u een duidelijk en gedetailleerd rapport. Dit rapport geeft de precieze locaties van de lekkages aan, waardoor loodgieters gericht reparaties kunnen plannen en uitvoeren. U kunt dit rapport gebruiken om direct een loodgieter in te schakelen voor de benodigde reparaties en het naar uw verzekeraar te sturen, die in veel gevallen de kosten voor lekdetectie zal dekken.

lekdetectie nieuwkoop

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Nieuwkoop?

Lekdetectie in Nieuwkoop is cruciaal voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in bouwstructuren zonder de noodzaak voor sloopwerkzaamheden. Onze specialisten gebruiken geavanceerde technieken zoals akoestische detectie, thermische beeldvorming, hygrometrie, en drukproeven om zelfs de meest verborgen lekkages te vinden in onderdelen zoals pijpleidingen, muren, daken, en vloeren. We selecteren de meest geschikte methode gebaseerd op de unieke eigenschappen van elke situatie.

Grondig rapport

Na het identificeren van lekkages, bieden we een uitvoerig rapport aan met gedetailleerde informatie over de precieze locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om doelgericht en efficiënt reparatiewerk uit te voeren, waardoor de tijd benodigd voor reparaties aanzienlijk wordt verkort. Dit rapport is bovendien waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, omdat veel verzekeraars de kosten van lekdetectie vergoeden. Het rapport biedt essentiële informatie voor een snelle en effectieve behandeling van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 0172-787501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button