Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Nieuw-Vennep –

Wij detecteren lekkages snel zonder dat hakken of breken nodig is.

Onze geavanceerde methoden en deskundigheid maken sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak door verzekeringen gedekt.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage maar kunt u niet vaststellen waar deze precies is? Met onze geavanceerde technologieën en gespecialiseerde technieken voor lekdetectie elimineren we de noodzaak voor ingrijpend hak- en breekwerk, waardoor u op de reparatiekosten bespaart. Bovendien dekken verzekeringen meestal de kosten van onze lekdetectiediensten.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra de lek is opgespoord, ontvangt u van ons een uitvoerig rapport. Dit rapport geeft duidelijk de locaties van de lekkages aan, wat loodgieters helpt om efficiënt te bepalen welke gebieden hersteld moeten worden. Dit maakt het gemakkelijker om snel een loodgieter te regelen die de benodigde reparaties uitvoert. Verder kan het rapport dienen als onderbouwing voor uw schadeclaim bij de verzekeringsmaatschappij, die vaak de kosten van lekdetectie vergoedt.

lekdetectie Nieuw-Vennep

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Nieuw-Vennep?

Lekdetectie in Nieuw-Vennep speelt een cruciale rol bij het zorgvuldig lokaliseren van lekkages in constructies, zonder dat er uitgebreid gehakt of gebroken hoeft te worden. Onze deskundigen gebruiken hoogwaardige technologieën en instrumenten, zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktests, om zelfs de meest verborgen lekkages op te sporen in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke specifieke situatie kiezen we de meest passende detectiemethode.

Uitgebreid rapport

Na het opsporen van de lekkages, verstrekken we een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie over alle gevonden lekkages. Dit rapport vermeldt niet alleen de exacte locaties, maar geeft ook essentiële informatie over de grootte en mogelijke oorzaken van de lekkages. Deze gegevens stellen loodgieters en herstelteams in staat om doelgericht en efficiënt te werken, waardoor de tijd die besteed wordt aan het zoeken naar de oorsprong van de lekkage wordt geminimaliseerd. Daarnaast is dit rapport waardevol bij het onderbouwen van claims bij uw verzekeringsmaatschappij, die vaak de kosten voor lekdetectie dekt. Kortom, het rapport dat u ontvangt na onze lekdetectie verschaft cruciale informatie die bijdraagt aan een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button