Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Maassluis –

We lokaliseren lekkages direct, zonder de noodzaak van hak- en breekwerk.

Onze geavanceerde technologie en professionele aanpak voorkomen de noodzaak van sloopwerk. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage waarvan de oorsprong onbekend is? Onze gespecialiseerde lekdetectiemethoden met geavanceerde apparatuur bieden een oplossing zonder dat er hak- en breekwerk nodig is, waardoor u kosten bespaart door het vermijden van onnodige reparaties. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak gedekt door uw verzekering.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het detecteren van het lek ontvangt u van ons een uitgebreid verslag waarin de lekkages gedetailleerd worden beschreven. Dit verslag voorziet een loodgieter van een exacte locatie voor de vereiste reparaties. U kunt dit verslag direct gebruiken om een loodgieter te contacteren voor het herstellen van het lek. Bovendien kunt u het verslag indienen bij uw verzekering, waarbij de kosten voor lekdetectie in de meeste gevallen worden vergoed.

lekdetectie Maassluis

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Maassluis?

Lekdetectie is een essentiële service die wordt toegepast om lekkages in gebouwen te lokaliseren zonder onnodig hak- en breekwerk. Met geavanceerde technologie en methoden kunnen zelfs de kleinste lekken worden opgespoord, of ze nu in leidingen, muren, daken of vloeren voorkomen. Verschillende technieken, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, worden gebruikt. Elke methode heeft specifieke voordelen en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de klant. Wij staan klaar om lekdetectie in Maassluis uit te voeren.

Gedetailleerd verslag

Na de lekdetectie in Maassluis ontvangt u een uitgebreid rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunt u dit rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij uw verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in Maassluis worden vergoed. Kortom, het gedetailleerde verslag dat u ontvangt na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 010-7640514

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button