Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Leusden –

We sporen lekkages direct op zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze is sloopwerk niet nodig.
Vaak worden de kosten voor lekdetectie vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage maar kunt u niet achterhalen waar deze vandaan komt? Dankzij onze geavanceerde technologieën en gerichte lekdetectiemethoden vermijden we ingrijpend sloopwerk, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen voor reparaties. Bovendien worden de kosten van onze lekdetectiediensten vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we de lekkage hebben opgespoord, verstrekken we u een uitvoerig rapport met de specifieke locaties van het probleem. Hierdoor kunnen loodgieters efficiënt en doelgericht aan de slag met de noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Bovendien kan dit rapport als bewijsstuk dienen bij het indienen van een verzekeringsclaim, aangezien verzekeraars vaak de kosten voor lekdetectie dekken.

lekdetectie leusden

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Leusden in?

Lekdetectie in Leusden speelt een cruciale rol bij het opsporen van lekkages in constructies zonder significante sloopwerkzaamheden. Onze experts gebruiken state-of-the-art technieken zoals akoestische detectoren, thermische beeldvorming, hygrometers en drukproeven om zelfs de moeilijkst te vinden lekkages te lokaliseren in onderdelen zoals pijpleidingen, muren, daken en vloeren. Afhankelijk van de situatie kiezen we de meest effectieve detectiemethode.

Uitgebreid rapport

Na het opsporen van lekkages, verstrekken we een gedetailleerd verslag met cruciale informatie, waaronder de precieze locaties en waarschijnlijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport helpt loodgieters en reparatieteams om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, wat de benodigde tijd om de lekbronnen te adresseren minimaliseert. Bovendien kan dit document dienen als belangrijk bewijs voor verzekeringsclaims, aangezien verzekeraars vaak de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het verslag dat wij leveren na onze lekdetectiewerkzaamheden bevat essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en doeltreffende afhandeling van uw lekproblemen.

Neem contact op!

Bel 033-7820544

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button