Lekkage in huis opsporen

Wanneer u last denkt te hebben van een lekkage in huis is het van groot belang dat u deze lekkage zo snel mogelijk opspoort en verhelpt. Een groot probleem van lekkages is het feit dat lekkages vaak zeer moeilijk te achterhalen zijn. Gaat u zelf een lekkage in huis opsporen, maar levert het geen resultaat op? Dan kunt u de hulp van de Lekdetectiecentrale inschakelen. Een lekkage in huis opsporen is voor ons relatief eenvoudig, dankzij de hulpmiddelen die wij hierbij kunnen gebruiken. Het maakt hierbij geen verschil of het om een waterlekkage, een warmtelekkage of een gas lekkage gaat. Voor ieder type lekkage hebben wij een passende oplossing!

Tip: laat een waterlekkage zo snel mogelijk oplossen! Een waterlekkage kan voor nare waterschade aan uw woning zorgen. Bijvoorbeeld in de vorm van schimmelplekken op uw muren, vloeren en plafonds.

Hulpmiddelen om een lekkage op te sporen

lekkage in huis opsporenVoor het opsporen van een lekkage in huis kunnen wij verschillende hulpmiddelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een lekdetectie met ultrasone trillingen in het geval van lekkages rond koudwaterleidingen. Op basis van de weerkaatsing van deze ultrasone trillingen kan de bron van een lekkage heel nauwkeurig in beeld gebracht worden. Een ander voorbeeld is het gebruik van een thermografische camera in het geval van een lekkage rond warmwaterleidingen. Een thermografische camera brengt het temperatuurverschil tussen het water binnen en buiten uw leidingen heel goed in beeld. Ook voor het detecteren van een warmtelek is een thermografische camera ideaal.

Een lekkage in huis opsporen en verhelpen

Nadat wij een lekdetectie voor u hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreid rapport met onze bevindingen. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Op basis van dit rapport kunt u een loodgieter, dakdekker, glaszetter of andere vakman inschakelen voor het verhelpen van de lekkage te zoeken. Zo bent u weer snel verlost van vervelende lekkages in huis!

Call Now Button