Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Leidschendam-
De bron van het lek wordt achterhaald dankzij onze professionele werkwijze!

De Lekdetectiecentrale spoort lekken schadevrij op! Onze experts maken gebruik van moderne technieken waarmee onnodig sloopwerk wordt voorkomen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Leidschendam

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Leidschendam uitvoeren: in welke situatie?

Bij een lekkage kan er een vervelende waterschade aan uw woning ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan schimmelvlekken op uw muren! Dergelijke schimmelvlekken zijn erg lastig zelf op te lossen. Eerst zal het vocht uit uw woning moet trekken, om de muren vervolgens opnieuw te verven of behangen. Zelf een lekkage opsporen blijkt vaak behoorlijk lastig te zijn. Om die reden kan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Leidschendam een slimme keuze zijn! Dit is echter niet de enige reden om voor een lekdetectie te kiezen.

Ook voorkomt u met een lekdetectie in Leidschendam, dat er onnodig veel hak- en breekwerk uitgevoerd wordt in huis. Loodgieters moeten vaak een muur of vloer openhalen, om de bron van de lekkage te vinden. Door voor een lekdetectie te kiezen is dit niet langer noodzakelijk! Zo blijft een onnodige schade aan uw woning u bespaard.

Toepassingen van een lekdetectie in Leidschendam

Een lekdetectie in Leidschendam is niet alleen interessant wanneer u te maken heeft met een waterlekkage in huis. Ook bij bijvoorbeeld een gaslek is het uitvoeren van een lekdetectie het overwegen waard. Als gevolg van een gaslek kan er een explosie- en verstikkingsgevaar in huis ontstaan. Iets wat u logischerwijs liever voorkomt!

Naast een gaslek en een waterlek is ook een warmtelek met een lekdetectie op te sporen. Een warmtelek kan bijvoorbeeld een tochtplek in huis zijn. Door het warmtelek te dichten, kunt u uw energieverbruik in huis verlagen.

Rapport over de uitgevoerde lekdetectie

Met een lekkage opsporen bent u er vanzelfsprekend nog niet. Voor het daadwerkelijk oplossen van de lekkage kunt u, afhankelijk van het type lekkage, een loodgieter inschakelen. Wij geven u na afloop van een lekdetectie in Leidschendam altijd een uitgebreid rapport. In dit rapport vindt u precies waar de bron van de lekkage zich bevindt. Op basis van dit rapport kan een loodgieter voor een passende oplossing zorgen. Doordat een loodgieter zelf niet meer naar de bron van het lek hoeft te zoeken, bent u al snel van uw lekkage verlost.

Meer weten over een lekdetectie in Leidschendam? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op!

Bel 070-7820442

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons