Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Leiderdorp –

We vinden lekkages direct zonder dat er hak- of breekwerk nodig is.

Onze moderne technologie en deskundige benaderingen voorkomen de noodzaak van sloopwerkzaamheden. Bovendien dekken veel verzekeringsmaatschappijen de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage waarvan u de bron niet kunt vinden? Onze geavanceerde lekdetectieservice maakt gebruik van innovatieve technologieën om sloopwerk, zoals hakken en breken, te vermijden, waardoor u bespaart op reparatiekosten. Bovendien wordt onze service vaak vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de oorzaak van het lek hebben achterhaald, ontvangt u een helder en uitgebreid rapport. Dit rapport geeft de exacte locaties van de lekkages aan, waardoor loodgieters gericht reparaties kunnen uitvoeren. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de benodigde herstelwerkzaamheden en om het naar uw verzekeringsmaatschappij te sturen, die vaak bereid is de kosten voor lekdetectie te vergoeden.

lekdetectie leiderdorp

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Leiderdorp?

Lekdetectie in Leiderdorp is van cruciaal belang voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in gebouwconstructies zonder dat daarbij destructief sloopwerk nodig is. Onze deskundigen maken gebruik van geavanceerde methoden zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en drukproeven om zelfs de meest verborgen lekkages te ontdekken in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We passen onze aanpak aan op de unieke kenmerken van elke situatie.

Uitgebreid rapport

Na het detecteren van lekkages verstrekken we een gedetailleerd rapport met uitgebreide informatie over de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om doelgericht en efficiënt reparaties uit te voeren, waardoor de benodigde hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien is het rapport waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeringsmaatschappijen de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt essentiële gegevens voor een snelle en doeltreffende oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 071-7820507

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button