Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Landgraaf –
Vakkundige lekdetectie zonder hak- en breekwerk!

Dankzij onze slimme methoden en moderne apparatuur sporen wij lekkages
op zonder te hoeven slopen. Nauwkeurig en professioneel!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Landgraaf

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Landgraaf: wanneer een slimme oplossing?

Wellicht heeft u in het verleden al eens gekeken naar de mogelijkheden om een lekdetectie in Landgraaf uit te laten voeren. Een lekkage opsporen met een lekdetectie biedt u verschillende voordelen. Denk aan het feit dat het gebruik van hak- en breekwerk minder snel noodzakelijk is. Pas wanneer een lekkage daadwerkelijk verholpen wordt, kan het openhalen van een muur of vloer nodig zijn. Voorheen werd hak- en breekwerk vaak ook gebruikt bij het opsporen van de bron van lekkages. Dit leidde ertoe, dat bewoners een lange tijd in het puin bleven zitten en veel schade moesten laten herstellen.

Een lekdetectie in Landgraaf uitvoeren is echter niet alleen interessant bij een lekkage rond waterleidingen. Ook voor het verminderen van het warmteverlies in huis kan een lekdetectie de uitkomst bieden. Of wat te denken van een gaslekkage? Een gaslekkage kan voor een explosie- en verstikkingsgevaar zorgen. Reden genoeg om dit type lekkage in een vroeg stadium te laten verhelpen.

Toepassingen van een lekdetectie in Landgraaf

Reeds zijn een aantal toepassingen van een lekdetectie in Landgraaf omschreven. Voor ieder van deze toepassingen kunnen we een ander soort hulpmiddel gebruiken. Zo is het bij een lekkage rond warmwaterleidingen gebruikelijk om een thermografische camera in te zetten. Dit hulpmiddel komt ook goed van pas bij het vinden van tocht in huis. Op de plekken waar veel warmte uw woning verlaat, zal dit voor een rodere kleur op de camera zorgen. Hier is de temperatuur immers hoger, dan rond ruimtes waar de isolatie erg goed is.

Bij een gaslekkage kunnen we een rookproef gebruiken. Hierbij wordt rook in de gasleidingen gespoten. Het rook komt op de plek van het lek uit de leiding. Onze bevindingen zullen tijdens een lekdetectie worden vastgelegd in een uitgebreid rapport.

Lekkage laten verhelpen door een loodgieter

Een lekkage opsporen is een taak die u aan ons over kunt laten. Voor het verhelpen van de lekkage dient u echter een loodgieter in te schakelen. Op basis van het rapport wat onze specialisten u bieden, kan een loodgieter direct voor een oplossing zorgen.

Laat u meer vertellen over de toepassingen van een lekdetectie in Landgraaf, door vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem contact op!

Bel 045-7820541

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons