Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Katwijk –
Lekkages worden nauwkeurig en vakkundig opgespoord!

Dankzij onze moderne technologieën worden de lekkages opgespoord zonder onnodige schade aan te richten! Sloopwerk is onnodig en meestal vergoedt uw verzekeraar de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Katwijk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Toepassingen van een lekdetectie in Katwijk

Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Katwijk kan in verschillende situaties het overwegen waard zijn. Vaak wordt gedacht dat een lekdetectie vooral gericht is op het traceren van de bron van een waterlekkage. Dit is echter niet correct! Ook voor het opsporen van de bron van een gaslekkage kunt u een lekdetectie in Katwijk uit laten voeren. Bij een gaslekkage is het bijvoorbeeld mogelijk om rook door de gasleidingen te spuiten. Op de plek van de lekkage zal het rook uit de leiding komen.

Lekdetectiecentrale is een gespecialiseerde partij in het uitvoeren van een lekdetectie in Katwijk en omgeving. Onze vakmensen beschikken over verschillende hulpmiddelen om een lekdetectie in uiteenlopende situaties aan te kunnen bieden. Naast de hulp die wij bieden bij het opsporen van de bron van een waterlekkage en gaslekkage, helpen we bijvoorbeeld ook bij het verminderen van tocht in huis.

Rapportage over de uitgevoerde lekdetectie in Katwijk

Op het moment dat de lekdetectie in Katwijk voor u is uitgevoerd, ontvangt u een uitgebreid rapport van ons. In dit rapport staat heel precies omschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Voor een loodgieter is het heel eenvoudig om de lekkage te verhelpen, op basis van dit rapport. Een loodgieter hoeft zelf immers niet meer naar de bron van de lekkage te zoeken!

Het voornaamste voordeel hiervan is, dat een loodgieter geen onnodig hak- en breekwerk uitvoert in huis. Een lekkage opsporen met hulp van een loodgieter ging voorheen vaak gepaard met veel schade. Dit is zonde, want het zorgt ervoor dat u na het verhelpen van de lekkage nog een lange tijd in het puin blijft zitten.

Gebruik van verschillende hulpmiddelen

Een lekdetectie in Katwijk kan met verschillende hulpmiddelen voor u worden uitgevoerd. Zo is het onder meer mogelijk om een lekdetectie uit te voeren met een thermografische camera. Dit is een ideaal hulpmiddel voor het verminderen van warmteverlies binnen uw woning, of voor het traceren van een lekkage rond warmwaterleidingen. Andere hulpmiddelen zijn een kleurproef, ultrasone trillingen, enzovoorts.

Laat u meer vertellen over de toepassingen van een lekdetectie in Katwijk! Neem vrijblijvend contact met onze specialisten op voor meer informatie.

Neem contact op!

Bel 071-7820507

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons