Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Kampen –

We lokaliseren lekkages direct, zonder dat daarbij hak- en breekwerk nodig is.

Dankzij onze moderne apparatuur en deskundige aanpak is slopen niet nodig. En vaak vergoedt uw verzekering de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet precies waar? Wij bieden gespecialiseerde lekdetectie met moderne apparatuur, waardoor hak- en breekwerk niet nodig is. Dit bespaart u geld op onnodige reparaties. En vaak vergoedt uw verzekering onze lekdetectieservice.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we het lek hebben gevonden, ontvangt u van ons een duidelijk rapport met gedetailleerde informatie. Hierin staat precies waar de lekkages zijn, zodat een loodgieter direct aan de slag kan met de reparaties. U kunt het rapport gebruiken om snel een loodgieter in te schakelen. En in de meeste gevallen vergoedt uw verzekering de kosten van de lekdetectie.

lekdetectie Kampen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe werkt lekdetectie in Kampen?

Lekdetectie is een belangrijke service die wordt gebruikt om lekkages in gebouwen te vinden zonder dat er onnodig hak- en breekwerk aan te pas komt. Deze technologie maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en methoden om zelfs de kleinste lekken op te sporen, of ze nu in leidingen, muren, daken of vloeren zitten. Verschillende technieken worden toegepast, waaronder akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten. Elke methode heeft zijn eigen voordelen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. We staan klaar om lekdetectie in Kampen uit te voeren.

Gedetailleerd rapport

Na de lekdetectie in Kampen ontvangen klanten een uitgebreid rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, evenals belangrijke details zoals de grootte van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de oorzaak van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien deze rapporten vaak worden erkend en de kosten van de lekdetectie kunnen worden vergoed. Kortom, het uitgebreide rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar is ook een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en op te lossen.

Neem contact op!

Bel 038-7820504

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button