Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in IJsselstein –

We sporen lekkages direct op zonder dat hak- en breekwerk nodig is.

Dankzij onze geavanceerde technologie en professionele aanpak is sloopwerk niet vereist. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage waarvan de bron onduidelijk is? Onze gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde apparatuur biedt een oplossing. Hierdoor kunnen we sloopwerk voorkomen, wat resulteert in kostenbesparing door het vermijden van onnodige reparaties. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak vergoed door uw verzekering.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het lokaliseren van het lek ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport waarin de lekkages nauwkeurig worden aangegeven. Dit stelt een loodgieter in staat om precies te weten waar reparaties moeten worden uitgevoerd. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen voor de reparatie van het lek. Bovendien kunt u het rapport bij uw verzekering indienen, waarbij de kosten voor lekdetectie in de meeste gevallen worden vergoed.

lekdetectie IJsselstein

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe werkt lekdetectie in IJsselstein?

Lekdetectie is een essentiële dienst die wordt gebruikt om lekkages in gebouwen op te sporen zonder onnodig hak- en breekwerk. Met behulp van geavanceerde apparatuur en methoden kunnen zelfs de kleinste lekken worden opgespoord, of ze zich nu bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Verschillende technieken worden toegepast, waaronder akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten. Elke methode heeft specifieke voordelen en kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. We zijn klaar om lekdetectie in IJsselstein uit te voeren.

Uitgebreid rapport

Na de lekdetectie in IJsselstein ontvangen klanten een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in IJsselstein kunnen worden vergoed. Kortom, het gedetailleerde rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 030-7820547

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button