Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in IJmuiden –

Wij detecteren lekkages snel zonder te hoeven hakken of breken.

Onze geavanceerde methoden en deskundigheid elimineren de behoefte aan destructief sloopwerk. Bovendien dekken verzekeraars vaak de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage maar kunt u niet achterhalen waar deze zich bevindt? Dankzij onze geavanceerde technologieën en gerichte lekdetectiemethoden kunnen we ingrijpend sloopwerk vermijden, wat u aanzienlijk scheelt in reparatiekosten. Bovendien vergoeden veel verzekeraars de kosten van onze lekdetectiediensten.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de lek hebben gelokaliseerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Dit rapport geeft nauwkeurig de locaties van de lekkages aan, waardoor loodgieters precies weten welke plekken gerepareerd moeten worden. Dit versnelt het inschakelen van een loodgieter voor de benodigde herstelwerkzaamheden. Daarnaast kunt u het rapport gebruiken als ondersteunend bewijs voor het indienen van een claim bij uw verzekeringsmaatschappij, die in veel gevallen de kosten voor lekdetectie dekt.

lekdetectie IJmuiden

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in IJmuiden?

Lekdetectie in IJmuiden is van vitaal belang voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in structuren zonder dat er grootschalig sloopwerk nodig is. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde technologieën en gereedschappen, zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktests, om zelfs de meest verborgen lekkages te lokaliseren in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We passen de beste detectiemethode aan op basis van de specifieke situatie.

Gedetailleerd rapport

Na het opsporen van lekkages verstrekken wij een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie over de gevonden lekkages. Dit rapport vermeldt niet alleen de exacte locaties, maar bevat ook cruciale informatie over de omvang en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit stelt loodgieters en reparatieteams in staat om gericht en effectief te werk te gaan, waardoor de zoektocht naar de oorzaak van de lekkage wordt verkort. Bovendien is dit rapport van onschatbare waarde bij het ondersteunen van claims bij uw verzekeringsmaatschappij, die doorgaans de kosten voor lekdetectie dekt. Kortom, het rapport dat u ontvangt na onze lekdetectie biedt essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en doeltreffende oplossing voor het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button