Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Huizen –
Lekkages worden vakkundig opgespoord!

Onze professionals sporen lekkages op zonder onnodige sloopwerk. Dankzij onze moderne apparatuur wordt hak- en breekwerk voorkomen! Uw verzekeraar vergoedt de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Huizen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Huizen uit laten voeren

Een lekkage in huis kan vervelende gevolgen hebben voor de staat van uw woning. Zo kan het gelekte vocht in houten constructies trekken. Denk aan de houten constructie onder uw dakbedekking. Eenmaal in het hout zorgt het vocht voor rottende plekken, die lastig zelf te herstellen zijn. Daarbij zorgen deze rottende plekken voor een verzwakking van houten constructies. Niet alleen een waterlekkage kan vergaande gevolgen hebben! Denk ook aan een lekkage bij uw gasleidingen. Een gaslekkage kan voor een explosie- en verstikkingsgevaar zorgen. Door een lekdetectie in Huizen uit te laten voeren gaat u dergelijke schade en risico’s tegen.

Lekdetectiecentrale is een specialist op het gebied van lekdetecties in Huizen. Onze ervaren vakmensen beschikken over de benodigde kennis en hulpmiddelen, die een lekkage opsporen heel eenvoudig maken. Niet alleen binnen woningen, maar ook binnen bedrijfspanden!

Manier van werken bij een lekdetectie in Huizen

Een lekdetectie in Huizen kan met verschillende hulpmiddelen worden uitgevoerd. Zo kunnen we een thermografische camera gebruiken om warmteverschillen te traceren. Het traceren van warmteverschillen helpt bij het achterhalen van de bron van een lekkage rond warmwaterleidingen. Het vocht in de leidingen zal immers warmer zijn, dan het gelekte vocht! Ook wanneer u tocht in huis wilt voorkomen, kan het gebruik van dit type camera een slimme oplossing zijn.

Bij koudwaterleidingen heeft het meten van warmteverschillen minder zin. In zo’n geval is het mogelijk om ultrasone trillingen te gebruiken. Hierbij wordt gekeken naar het tijdsverschil tussen het zenden van trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan.

Meer informatie over een lekdetectie

Nadat wij een lekdetectie in Huizen voor u hebben uitgevoerd, ontvangt u altijd een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies omschreven, waar de bron van een lekkage zich bevindt. U kunt dit rapport aan een loodgieter overhandigen, om de lekkage voor u te laten verhelpen. Mocht u meer informatie willen over het laten uitvoeren van een lekdetectie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Door een lekdetectie in Huizen uit te laten voeren, merkt u lekkages al in een vroeg stadium op! Schade aan uw woning kan op deze manier voorkomen worden.

Neem contact op!

Bel 035-7820539

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons