Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Houten –
De Lekdetectiecentrale spoort lekken schadevrij op!

Voorkom onnodige schade, schakel de Lekdetectiecentrale in! De lekken worden opgespoord met geavanceerde apparatuur, waarmee hak- en breekwerk wordt voorkomen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Houten

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voordelen van een lekdetectie in Houten

Bij een lekkage werd voorheen vaak veel hak- en breekwerk uitgevoerd, om tot de bron van de lekkage te komen. Tegenwoordig kan dit makkelijker! Door een professionele lekdetectie in Houten uit te laten voeren, profiteert u van verschillende voordelen. Met een lekdetectie in Houten is het gebruik van hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk. Zo voorkomen we dat u na het laten oplossen van een lekkage nog lang in het puin blijft zitten. Nadat wij een lekdetectie voor u hebben uitgevoerd, ontvangt u een uitgebreid rapport. In dit rapport wordt beschreven waar de bron van de lekkage gevonden kan worden. Een loodgieter kan op basis van dit rapport voor een snelle oplossing zorgen. Zo wordt waterschade aan uw woning voorkomen.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Houten

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Houten kan door gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen. Het is van de aard van een lekkage afhankelijk, welk hulpmiddel het meest bruikbaar is. Zo kunnen we een thermografische camera gebruiken voor lekkages rond de afvoer of warmwaterleidingen. Het temperatuurverschil tussen het gelekte vocht en het water in de leiding wordt met deze camera duidelijk zichtbaar.

In het geval van een lekkage bij uw dak, kan een kleurproef goed van pas komen. Door gekleurd water over uw dakbedekking te spuiten, zal de bron van de lekkage zichtbaar worden. Aan de binnenzijde van uw woning zal de kleur immers zichtbaar worden rond het lek in uw dak. Voor lekkages bij gasleidingen is het gebruik van een rookproef de meest voordehand liggende oplossing.

Lekkage laten verhelpen door loodgieters

Zoals reeds beschreven ontvangt u een uitgebreid rapport van ons, waarin precies omschreven staat waar de bron van een lekkage zich bevindt. Op basis van dit rapport kan een loodgieter de lekkage voor u oplossen. Het voordeel van een lekdetectie in Houten is dat een loodgieter zelf niet naar de bron van de lekkage hoeft te zoeken. Daarbij kunt u dit rapport gebruiken om de kosten voor het herstel van de schade vergoed te krijgen via uw verzekeraar.

Voorkom het onnodige gebruik van hak- en breekwerk, door eerst een lekdetectie in Houten uit te laten voeren.

Neem contact op!

Bel 030-780547

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons