Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Horst –
Lekken opsporen zonder sloopwerk!

Dankzij onze moderne technologieën is sloopwerk overbodig bij het opsporen van lekken. In de meeste gevallen vergoedt de verzekeraar de kosten.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Horst

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Horst: wat zijn de voordelen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om een lekdetectie in Horst uit te laten voeren. Laat uw woning bijvoorbeeld controleren op de aanwezigheid van lekkages. Denk aan een lekkage rond waterleidingen, een lekkage rond gasleidingen, enzovoorts. Door een lekkage in een vroeg stadium aan te laten pakken, is de kans op schade relatief klein. Schade als gevolg van een lekkage komt onder meer voor in de vorm van schimmelvlekken, zwamvorming, etc. Het kost vaak al snel enkele maanden, voordat een dergelijke schade volledig hersteld is.

Ook wanneer u last denkt te hebben van een lekkage in huis, kan een lekdetectie in Horst voordelen bieden. Een lekkage opsporen met een lekdetectie is heel eenvoudig! Door voor een lekdetectie in Horst te kiezen, hoeft een loodgieter geen hak- en breekwerk uit te voeren. Iets wat voorheen heel gebruikelijk was! Als gevolg hiervan bleven woningbezitters na het opsporen van de lekkage nog een lange tijd in het puin zitten.

Werkwijze bij een lekdetectie in Horst

Wanneer wij een lekdetectie in Horst uitvoeren, hebben we de keuze uit verschillende hulpmiddelen. Bij een gaslekkage kunnen we bijvoorbeeld een rookproef gebruiken. Het idee achter een rookproef, is dat het rook op de plek van de lekkage uit de leiding komt. Zo wordt het heel eenvoudig om de bron van een lekkage te achterhalen! Bij waterlekkages kunnen we andere hulpmiddelen gebruiken.

In het geval van een lekkage rond warmwaterleidingen is het bijvoorbeeld gebruikelijk om een thermografische camera te gebruiken. Bij koudwaterleidingen is het gebruik van ultrasone trillingen de beste optie. Ook een kleurproef is een handig hulpmiddel om de bron van lekkages te achterhalen. Denk aan een lekkage rond uw dakbedekking!

Service bij het uitvoeren van een lekdetectie

Bij het uitvoeren van een lekdetectie zullen we u een uitgebreide service aanbieden. Zo ontvangt u na afloop altijd een rapport van ons. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan zo direct voor een passende oplossing zorgen, zonder eerst zelf naar de bron te hoeven zoeken.

Laat ook lekkages in uw woning opsporen, door een lekdetectie in Horst uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 077-7820117

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons