Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Hoogvliet Rotterdam –

We detecteren lekkages direct, zonder de noodzaak van hak- en breekwerk.

Onze geavanceerde apparatuur en deskundige aanpak maken sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Zit u met een lekkage waarvan u de oorsprong niet kunt achterhalen? Onze gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde apparatuur biedt uitkomst. Dit betekent dat we sloopwerk kunnen vermijden, wat u geld bespaart aan onnodige reparaties. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak gedekt door uw verzekering.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we het lek hebben gelokaliseerd, ontvangt u van ons een uitgebreid en duidelijk rapport. Hierin worden de lekken nauwkeurig aangegeven, waardoor een loodgieter exact weet waar reparaties moeten worden uitgevoerd. Met dit rapport kunt u direct een loodgieter inschakelen om het lek te laten herstellen. Bovendien kunt u het rapport indienen bij uw verzekering, die in de meeste gevallen de kosten van de lekdetectie vergoedt

lekdetectie Hoogvliet Rotterdam

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe werkt lekdetectie in Hoogvliet Rotterdam?

Lekdetectie is een cruciale dienst die wordt ingezet om lekkages in gebouwen op te sporen zonder onnodig hak- en breekwerk. Deze technologie maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en methoden om zelfs de kleinste lekken op te sporen, of ze zich nu bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Verschillende technieken worden toegepast, waaronder akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten. Elke benadering biedt specifieke voordelen en kan worden aangepast aan de behoeften van de klant. We staan paraat om lekdetectie in Hoogvliet Rotterdam uit te voeren.

Uitgebreid rapport

Na het uitvoeren van lekdetectie in Hoogvliet Rotterdam ontvangen klanten een gedetailleerd rapport met nauwkeurige informatie over de gedetecteerde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze informatie kunnen loodgieters en andere professionals gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in Hoogvliet Rotterdam kunnen worden vergoed. Kortom, het gedetailleerde rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 010-7640514

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button