Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Hendrik-Ido-Ambacht –

We vinden lekkages snel zonder dat er hak- of breekwerk nodig is.

Dankzij onze geavanceerde technieken en expertise is ingrijpend sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door verzekeraars.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Bent u geplaagd door een lekkage maar vindt u niet de bron? Onze geavanceerde technologieën en gerichte lekdetectiemethoden vermijden ingrijpend sloopwerk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op reparatiekosten. Bovendien dekken veel verzekeringsmaatschappijen de kosten van onze lekdetectiediensten.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra de lekkage is gelokaliseerd, ontvangt u een uitvoerig rapport met de exacte locaties van de lekkages. Dit stelt loodgieters in staat om snel en gericht de benodigde reparaties uit te voeren. Het rapport kan ook dienen als ondersteunend bewijs bij het indienen van een claim bij uw verzekeringsmaatschappij, die vaak de kosten van lekdetectie vergoedt.

lekdetectie Hendrik-Ido-Ambacht

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Hendrik-Ido-Ambacht?

Lekdetectie in Hendrik-Ido-Ambacht is van vitaal belang voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in structuren zonder dat er grootschalig sloopwerk nodig is. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde technologieën en gereedschappen, zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktests, om zelfs de meest verborgen lekkages te lokaliseren in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We passen de beste detectiemethode aan op basis van de specifieke situatie.

Uitgebreid rapport

Na het lokaliseren van lekkages bieden we een gedetailleerd rapport met alle relevante informatie, inclusief de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit stelt loodgieters en reparatieteams in staat om doelgericht en effectief te werk te gaan, waardoor de tijd die nodig is om de oorzaak van de lekkage te vinden wordt verkort. Bovendien kan dit rapport dienen als waardevol bewijsmateriaal bij het indienen van claims bij uw verzekeringsmaatschappij, die doorgaans de kosten voor lekdetectie vergoedt. In essentie biedt het rapport dat u ontvangt na onze lekdetectie essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en efficiënte oplossing voor het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 078-7820503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button