Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Hellevoetsluis –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Hellevoetsluis

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Voorkom onnodige schade met een lekdetectie in Hellevoetsluis

Een lekkage kan voor vervelende schade zorgen. Zo kan een waterlekkage voor schimmelvorming op muren zorgen of rottende plekken in houten constructies. Ook bij het opsporen van een waterlekkage kan echter schade ontstaan. Voorheen was het gebruikelijk om een loodgieter naar de bron van de lekkage te laten zoeken. Hierbij haal een loodgieter vaak muren en vloeren open, om tot deze bron te kunnen komen. Tegenwoordig is het verstandiger om eerst een lekdetectie in Hellevoetsluis uit te laten voeren. Onze specialisten helpen u hier graag bij! Met een lekdetectie in Hellevoetsluis is het mogelijk om de bron van lekkages op te sporen zonder hak- en breekwerk.

Niet alleen voor het opsporen van een waterlekkage kunt u op onze hulp rekenen. Ook een gaslekkage kan worden getraceerd met een lekdetectie in Hellevoetsluis.

Lekdetectie in Hellevoetsluis uitvoeren zonder hak- en breekwerk

Een goed voorbeeld van een tool die gebruikt kan worden bij het uitvoeren van een lekdetectie in Hellevoetsluis, is een thermografische camera. Met deze tool kunnen temperatuurverschillen in beeld worden gebracht. Bij lekkages rond warmwaterleidingen is er sprake van een temperatuurverschil tussen het water in de leiding en het gelekte vocht. Als het warme water immers buiten de leidingen komt zal dit snel afkoelen. Zo kan de bron van een lekkage heel eenvoudig worden opgespoord.

Naast een thermografische camera kan ook een rookproef interessant zijn. Bij een lekkage rond gasleidingen is het vaak lastig om de lekkage zelf op te sporen. Hoe ziet u immers een heel klein scheurtje in de gasleiding met het blote oog? Door rook in de gasleiding te spuiten, zal dit op de plek van de lekkage naar buiten komen.

Lekkage laten verhelpen door een loodgieter

Een lekkage opsporen kunt u aan onze specialisten overlaten. Tijdens een lekdetectie in Hellevoetsluis zullen we de lekkage echter niet verhelpen. Voor het verhelpen van een lekkage kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen. Nadat wij de lekdetectie hebben afgerond, verwerken we onze informatie in een uitgebreid rapport. Op basis van onze bevindingen tijdens de lekdetectie in Hellevoetsluis, kan de loodgieter voor een oplossing zorgen.

Voorkom ook schade aan uw woning en laat bij lekkages altijd een lekdetectie in Hellevoetsluis uitvoeren!

Neem contact op!

Bel 0181-782502

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons