Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Heerhugowaard –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Heerhugowaard

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Heerhugowaard bij een gaslekkage

Een gaslekkage kan vergaande gevolgen hebben. Denk aan het explosie- en verstikkingsgevaar, wat een gaslekkage met zich mee kan brengen. Dit maakt dat het erg belangrijk is, om een lekkage rond gasleidingen zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een loodgietersbedrijf inschakelen is hierbij een van de opties die u heeft. Verstandiger is het echter om eerst een lekdetectie in Heerhugowaard uit te laten voeren door onze specialisten. Onze specialisten hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van lekdetecties bij verschillende soorten lekkages. Niet alleen sporen wij de bron van een gaslekkage voor u op. Ook voor het opsporen van een lekkende waterleiding bent u bij ons op de juiste plek.

Bij een gaslekkage is het verstandig om tocht in huis te creëren. Zet ramen en deuren open, om de gaslucht uit uw woning te laten trekken. Probeer hierbij voor uzelf na te gaan, waar de gaslucht ongeveer vandaan komt. Zo kunnen onze specialisten direct doelgericht zoeken naar de bron van de lekkage met een lekdetectie in Heerhugowaard.

Methodes voor het uitvoeren van een lekdetectie in Heerhugowaard

Een lekdetectie in Heerhugowaard kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. In het geval van een gaslekkage zullen onze specialisten een rookproef gebruiken. Door het rook in de gasleiding te spuiten, zal de bron van de lekkage snel zichtbaar worden. Op de plek van de lekkage komt het rook immers uit de leidingen. Het fijne aan veel van onze hulpmiddelen, is dat het gebruik van hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk is. Zo wordt een onnodige schade aan uw woning voorkomen.

Voor het opsporen van een lekkage rond waterleidingen kunnen onze specialisten een kleurproef, ultrasone trillingen en een thermografische camera gebruiken.

Lekkage opsporen en laten oplossen

Een lekkage opsporen alleen is vanzelfsprekend niet voldoende. Om de lekkage op te kunnen laten lossen, bieden we u een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel precies omschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan op basis van onze bevindingen voor een doelgerichte oplossing zorgen.

Blijf niet met een gaslekkage zitten, maar laat vandaag nog een professionele lekdetectie in Heerhugowaard uitvoeren.

Neem contact op!

Bel 072-7820560

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons