Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Heemstede-

We sporen lekkages direct op zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas komt.

Onze geavanceerde technologie en deskundige aanpak elimineren de behoefte aan sloopwerk. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Bent u geconfronteerd met een lekkage waarvan de bron onbekend is? Onze geavanceerde lekdetectieservice maakt gebruik van cutting-edge technologieën om sloopwerkzaamheden, zoals hakken en breken, te vermijden, waardoor u geld bespaart op reparatiekosten. Bovendien wordt onze service vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de oorzaak van de lekkage hebben vastgesteld, ontvangt u een duidelijk en uitgebreid rapport. Dit rapport identificeert nauwkeurig de locaties van de lekkages, waardoor loodgieters gerichte reparaties kunnen uitvoeren. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de benodigde herstelwerkzaamheden en om het naar uw verzekeringsmaatschappij te sturen, die vaak bereid is de kosten voor lekdetectie te vergoeden.

lekdetectie heemskerk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat komt er kijken bij lekdetectie in Heemstede?

Lekdetectie in Heemstede is van essentieel belang voor het precies lokaliseren van lekkages in gebouwstructuren zonder dat er destructief sloopwerk nodig is. Onze experts maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en drukproeven om zelfs de meest verborgen lekkages te vinden in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We passen onze benadering aan op de specifieke kenmerken van elke situatie.

Gedetailleerd verslag

Na het opsporen van lekkages leveren we een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie over de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, wat de hersteltijd aanzienlijk verkort. Bovendien is het rapport van waarde voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeringsmaatschappijen de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt noodzakelijke gegevens voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 023-7820544

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button