Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Heemskerk –

Lekkages direct opgespoord zonder
hak- en breekwerk

Sloopwerk is overbodig dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele
werkwijze. Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Heemskerk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Laat een lekdetectie in Heemskerk uitvoeren bij lekkende leidingen

Heeft u te maken met lekkende leidingen binnen uw pand? In dat geval kan het laten uitvoeren van een lekdetectie in Heemskerk een verstandige keuze zijn. Door voor een lekdetectie te kiezen, kan de bron snel en op efficiënte wijze voor u achterhaald worden. Waar loodgieters voorheen muren en vloeren openbraken voor het vinden van de bron van een lekkage, is dat tegenwoordig niet langer noodzakelijk. Onze specialisten kunnen de bron van een lekkage zonder hak- en breekwerk uit te hoeven voeren voor u achterhalen.

Plan van aanpak bij een lekdetectie in Heemskerk

Wanneer u met lekkende leidingen te maken heeft, kunnen wij verschillende hulpmiddelen inzetten. Het is afhankelijk van het type leiding, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Zo zal een thermografische camera ingezet worden bij lekkende warmwaterleidingen. In het geval van lekkende koudwaterleidingen is het gebruik van ultrasone trillingen slimmer. Met een thermografische camera is het heel eenvoudig om temperatuurverschillen in beeld te brengen. Deze temperatuurverschillen verklappen de locatie van de bron van de lekkage.

Naast lekkende waterleidingen, kunt u ook met een gaslekkage te maken krijgen. Bij een gaslekkage is het des te belangrijker om snel in te grijpen. Als gevolg van de gaslekkage kan er een explosie- en verstikkingsgevaar ontstaan. Bij een gaslekkage is het gebruikelijk om gebruik te maken van een rookproef. Door het rook in de leiding te spuiten, wordt de bron van de lekkage al snel zichtbaar.

Lekdetectie afsluiten met een uitgebreid rapport

Nadat wij een lekdetectie in Heemskerk hebben uitgevoerd, bieden we u een uitgebreid rapport aan. Dit rapport beschrijft op een duidelijke manier waar de bron van de lekkage zich bevindt. Op basis van dit rapport kan een loodgietersbedrijf de lekkage in huis voor u oplossen. Een lekkage opsporen hoeft niet meer door de loodgieter gedaan te worden, waardoor het loodgietersbedrijf een snelle en doelgerichte oplossing kan bieden.

Laat ook uw woning controleren op lekkages, door vandaag nog een lekdetectie in Heemskerk uit te laten voeren.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons