Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Gorinchem –
De bron van de lekkage wordt schadevrij opgespoord!

Lekdetectiecentrale spoort de lekkages op zonder te hoeven slopen! Dankzij onze professionele werkwijze en geavanceerde apparatuur worden onnodige kosten voorkomen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Gorinchem

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Een lekdetectie in Gorinchem biedt voordelen

Lekkages kunnen voor een vervelende schade aan uw woning zorgen. Dit is echter niet het enige nadeel van lekkages! Denk ook aan het feit dat er vaak veel hak- en breekwerk moet worden uitgevoerd om een lekkage op te lossen. Om het gebruik van hak- en breekwerk te minimaliseren is het raadzaam om voor een lekdetectie in Gorinchem te kiezen. Onze specialisten kunnen de bron van een lekkage voor u achterhalen, zonder muren of vloeren open te halen. Zo hoeft er enkel hak- en breekwerk gebruikt te worden voor het daadwerkelijk oplossen van de lekkage.

Om de kans op waterschade te verkleinen, kan het slim zijn om een lekdetectie in Gorinchem uit te laten voeren. Beginnende lekkages kunnen op deze manier in een vroeg stadium worden opgemerkt.

Manier van werken bij een lekdetectie in Gorinchem

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Gorinchem kan op verschillende manieren. Onze werkwijze is sterk afhankelijk van de aard van een lekkage. Waar bevindt de lekkage zich? Gaat het om warm- of koudwaterleidingen? Is er sprake van een waterleidinglekkage, of een gaslekkage? Enzovoorts. Op basis van dergelijke factoren wordt een geschikt hulpmiddel uitgezocht.

Voorbeelden van hulpmiddelen die we bij een lekdetectie in Gorinchem kunnen gebruiken, zijn een drukproef, een rookproef, een kleurproef, ultrasone trillingen en een thermografische camera. Een rookproef is ideaal voor een gaslekkage, een kleurproef voor een waterlekkage rond uw dak, enzovoorts.

Uitgebreid rapport voor een loodgieter

Wanneer we de bron van een lekkage gevonden hebben met de lekdetectie in Gorinchem, voorzien we u van een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven waar de lekkagebron zich bevindt. U kunt het rapport aan een loodgieter overhandigen, om de lekkage op te laten lossen. Een loodgieter hoeft zo zelf niet meer naar de lekkage te zoeken en kan direct voor een oplossing zorgen. Ook kan dit rapport u helpen bij het vergoed krijgen van de kosten voor het herstel van de ontstane schade.

Kies voor een lekdetectie in Gorinchem, als u onnodige schade aan uw muren en vloeren wilt voorkomen bij het opsporen van lekkages!

Neem contact op!

Bel 0183-782501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons