Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Geleen –

We sporen lekkages direct op zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt.

Met onze geavanceerde technologie en expertise is het niet nodig om te slopen. Bovendien dekken verzekeringsmaatschappijen vaak de kosten van lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage maar bent u niet zeker van de exacte locatie? Onze gespecialiseerde lekdetectie maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waardoor hak- en breekwerk niet nodig is. Dit bespaart u kosten voor onnodige reparaties. Bovendien dekken veel verzekeringspolissen de kosten van onze lekdetectieservice.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat het lek is gevonden, ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport. Hierin worden de lekken precies aangegeven, waardoor een loodgieter duidelijk weet waar reparaties moeten worden uitgevoerd. Dit rapport geeft u de mogelijkheid om snel een loodgieter in te schakelen voor reparaties aan de lekkage. Bovendien kunt u het rapport indienen bij uw verzekering, die vaak de kosten van de lekdetectie dekt.

Lekdetectie Geleen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Geleen?

Lekdetectie in Geleen is een essentiële dienst die wordt ingezet om lekkages in gebouwen op te sporen zonder dat daarbij hak- en breekwerk nodig is. Ons team maakt gebruik van geavanceerde technologieën en methoden, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, om zelfs de kleinste lekken te lokaliseren, of ze zich nu bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Elke techniek heeft zijn eigen voordelen en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Gedetailleerd verslag

Na de lekdetectie ontvangt u een gedetailleerd rapport met nauwkeurige informatie over de gelokaliseerde lekken. Dit rapport biedt niet alleen inzicht in de exacte locatie van de lekken, maar ook belangrijke gegevens zoals de omvang en mogelijke oorzaken ervan. Hierdoor kunnen loodgieters en andere professionals gerichte en efficiënte reparaties uitvoeren, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunt u dit rapport gebruiken om uw verzekering te informeren, aangezien deze vaak de kosten van lekdetectie dekt. Kortom, het gedetailleerde verslag dat u ontvangt na lekdetectie biedt waardevolle informatie en fungeert als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en op te lossen.

Neem contact op!

Bel 046-7820548

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button