Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Geldrop –

We lokaliseren lekkages onmiddellijk zonder te hakken of te breken.

Onze hoogwaardige apparatuur en deskundige technieken maken sloopwerk overbodig. Daarnaast worden de kosten voor lekdetectie vaak door verzekeraars gedekt.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ondervindt u problemen met een lekkage waarvan de oorsprong onduidelijk is? Onze geavanceerde lekdetectieservice gebruikt state-of-the-art technologie om destructieve methoden zoals hakken en breken te vermijden, wat u bespaart op de kosten van herstelwerkzaamheden. Daarnaast wordt onze service vaak vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

Lek gevonden! Wat nu?

Wanneer we de bron van de lekkage hebben gelokaliseerd, zullen we u voorzien van een gedetailleerd en helder rapport. Dit rapport specificeert de exacte locaties van de lekkages, zodat loodgieters doelgericht reparaties kunnen uitvoeren. U kunt dit rapport gebruiken om direct een loodgieter te regelen voor de benodigde herstelwerkzaamheden en om het vervolgens naar uw verzekeraar te sturen, die meestal de kosten voor onze lekdetectie vergoedt.

lekdetectie geldrop

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Geldrop in?

Lekdetectie in Geldrop is essentieel voor het effectief lokaliseren van lekkages in constructies zonder dat er sloopwerk aan te pas komt. Onze experts maken gebruik van vooruitstrevende methodes zoals akoestische detectie, thermografie, hygrometrie, en druktests om zelfs de moeilijkst te vinden lekkages te identificeren in componenten zoals pijpleidingen, muren, daken, en vloeren. We kiezen de methode die het best past bij de specifieke situatie.

Uitgebreid rapport

Na de detectie van lekkages verstrekken wij een gedetailleerd rapport met uitvoerige informatie, inclusief de exacte locaties en de vermoedelijke oorzaken van de lekkages. Dit maakt het voor loodgieters en onderhoudspersoneel mogelijk om gericht en efficiënt herstelwerkzaamheden uit te voeren, waardoor de tijd voor reparaties aanzienlijk wordt verminderd. Dit rapport is bovendien van grote waarde bij het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie dekken. Het verschaft essentiële informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 040-7820261

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button