Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Geldermalsen –

Doeltreffende lekdetectie zonder destructief ingrijpen.

Dankzij onze geavanceerde technologie en professionele methoden is er geen sloopwerk vereist. Veel verzekeringspolissen vergoeden de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage waarvan u de bron niet kunt achterhalen? Onze geavanceerde lekdetectiemethoden voorkomen destructief werk zoals hakken en breken, wat u helpt besparen op reparatiekosten. Deze diensten worden vaak ook vergoed door uw verzekeraar.

Lek gevonden! Wat nu?

Wanneer we de bron van de lekkage hebben vastgesteld, voorzien we u van een nauwkeurig en uitvoerig rapport. Dit rapport specificeert de exacte plekken van de lekkages, zodat loodgieters doelgericht en snel met reparaties kunnen beginnen. U kunt dit rapport onmiddellijk inzetten om een loodgieter aan te stellen voor de benodigde reparaties, of stuur het naar uw verzekeringsmaatschappij die in veel gevallen de kosten voor lekdetectie vergoedt.

lekdetectie geldermalsen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Geldermalsen?

Lekdetectie in Geldermalsen is essentieel voor het nauwkeurig lokaliseren van lekkages in bouwstructuren zonder destructieve ingrepen. Onze specialisten passen geavanceerde technieken toe zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om zelfs de meest verborgen lekkages te identificeren in elementen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Elk probleem wordt benaderd met een specifieke strategie, aangepast aan de unieke kenmerken van de situatie.

Gedetailleerd rapport

Na het uitvoeren van de lekdetectie verstrekken wij een uitvoerig rapport met daarin de exacte locaties en de mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om doelgericht en efficiënt reparatiewerkzaamheden te verrichten, waardoor de tijd voor herstel beduidend korter is. Het rapport is bovendien waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt essentiële gegevens voor een vlotte en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button