Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Etten-Leur –
Lekdetectiecentrale spoort lekken op zonder onnodig sloopwerk!

Onnodig hak- en breekwerk is niet nodig! Onze specialisten sporen lekken op met moderne apparatuur zonder te hoeven slopen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Etten-Leur

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Etten-Leur voorkomt noodzaak hak- en breekwerk

Voorheen schakelden woningbezitters vaak hulp van een loodgieter in voor het opsporen van een lekkage in huis. Een loodgieter zag hierbij vaak de noodzaak om een muur of vloer open te halen, om zo tot de bron van de lekkage te komen. Nadat de lekkage verholpen was, bleef u vaak met een forse schade aan uw woning achter. Tegenwoordig is er een efficiëntere manier om een lekkage op te sporen en op te lossen! Laat een lekdetectie in Etten-Leur uitvoeren door onze specialisten. Door voor een lekdetectie in Etten-Leur te kiezen, is het niet langer noodzakelijk om hak- en breekwerk in huis uit te voeren.

Een lekdetectie in Etten-Leur kan voor verschillende soorten lekkages worden uitgevoerd. Naast het opsporen van een waterlekkage, kunnen we u ook hulp bieden bij het opsporen van gaslekkages. Een gaslekkage kan voor een verstikkings- en explosiegevaar zorgen! Iets wat u maar al te graag voorkomt.

Hoe werkt een lekdetectie in Etten-Leur?

Zoals reeds beschreven werd, kunnen we een lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk te gebruiken met onze hulpmiddelen. Het is sterk afhankelijk van het type lekkage waarmee u te maken heeft, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Denk aan het verschil tussen een lekkage bij warmwaterleidingen en een lekkage rond koudwaterleidingen. In het eerste geval zullen we een thermografische camera gebruiken. Bij koudwaterleidingen is het gebruikelijker om voor het gebruik van ultrasone trillingen te kiezen.

Naast ultrasone trillingen en een thermografische camera, kunnen we u helpen met een rookproef, een drukproef of een kleurproef. Een kleurproef is een zeer geschikt hulpmiddel voor een lekdetectie in Etten-Leur bij lekkages aan daken.

Loodgieters lossen uw lekkages op

Een lekdetectie in Etten-Leur wordt afgesloten met een uitgebreide rapportage. Dit rapport kunnen loodgieters gebruiken om de lekkage in uw woning op te lossen. Doordat de bron van de lekkage heel nauwkeurig beschreven wordt in dit rapport, kan een loodgieter voor een doelgerichte oplossing zorgen. Zo hoeft een loodgieter geen onnodig hak- en breekwerk te gebruiken om de lekkage op te lossen.

Voorkom waterschade aan uw woning door een lekdetectie in Etten-Leur uit te voeren!

Neem contact op!

Bel 076-7820520

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons