Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Ermelo –

We zijn gespecialiseerd in effectieve lekdetectie zonder schadelijke ingrepen.

Met geavanceerde technologieën en deskundige benaderingen voorkomen we destructieve sloopwerkzaamheden. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door verzekeringspolissen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

De aanpak van Lekdetectiecentrale draait om het minimaliseren van destructief sloopwerk dankzij onze geavanceerde lekdetectiemethoden, wat leidt tot kostenbesparingen voor reparaties. Bovendien komen deze diensten vaak in aanmerking voor vergoeding door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het lokaliseren van de lekkagebron ontvangt u een uitgebreid en nauwkeurig rapport. Hierin worden de leklocaties duidelijk aangegeven, waardoor loodgieters gericht en efficiënt kunnen werken aan de vereiste reparaties. U kunt dit rapport direct gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de benodigde herstelwerkzaamheden, of het rapport indienen bij uw verzekeraar, die vaak de kosten voor lekdetectie vergoedt.

lekdetectie ermelo

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Ermelo

Lekdetectie in Ermelo is van essentieel belang om lekkages in gebouwconstructies nauwkeurig op te sporen zonder schadelijke technieken te gebruiken. Onze deskundigen maken gebruik van geavanceerde methoden zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages te identificeren in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke unieke situatie ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die aansluit bij de specifieke kenmerken van het probleem.

Uitgebreid rapport na lekdetectie

Na het uitvoeren van de lekdetectie ontvangt u een gedetailleerd rapport waarin de precieze locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages worden beschreven. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparatiewerk uit te voeren, waardoor de hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Bovendien is het rapport van belang voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het biedt cruciale informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 0341-782501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button