Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Duiven –

Efficiënte lekdetectie zonder destructief ingrijpen.

Met onze hoogwaardige technologie en deskundige methodes is er geen behoefte aan sloopwerk. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door verzekeringspolissen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Onze geavanceerde lekdetectietechnieken voorkomen dat er destructief sloopwerk zoals hakken en breken nodig is, wat u helpt besparen op reparatiekosten. Deze diensten worden ook vaak vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we de bron van de lekkage hebben vastgesteld, verstrekken we u een grondig en nauwkeurig rapport. Dit rapport geeft duidelijk de locaties van de lekkages aan, zodat loodgieters doelgericht en efficiënt aan de slag kunnen met de noodzakelijke reparaties. U kunt dit rapport gebruiken om direct een loodgieter te regelen voor de benodigde herstelwerkzaamheden, of stuur het rapport naar uw verzekeraar, die in veel gevallen de kosten voor lekdetectie dekt.

lekdetectie duiven

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Duiven

Lekdetectie in Duiven speelt een essentiële rol bij het nauwkeurig opsporen van lekkages in gebouwconstructies zonder dat hierbij destructieve technieken toegepast worden. Onze deskundigen maken gebruik van geavanceerde technieken zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages te identificeren in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elke situatie wordt een op maat gemaakte strategie ontwikkeld, afgestemd op de specifieke kenmerken van het probleem.

Gedetailleerd rapport

Na uitvoering van de lekdetectie ontvangt u een uitgebreid rapport waarin de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages worden beschreven. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparatiewerk uit te voeren, wat de hersteltijd aanzienlijk verkort. Bovendien is het rapport van belang voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het biedt cruciale informatie voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button