Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Diemen –

We sporen lekkages onmiddellijk op zonder te hoeven hakken of breken.

Onze geavanceerde apparatuur en professionele methodes elimineren de noodzaak voor sloopwerk. Bovendien vergoeden veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u te maken met een lekkage waarvan u de oorzaak niet kunt achterhalen? Onze hoogwaardige lekdetectieservice gebruikt geavanceerde technologie om onnodige sloop, zoals hakken en breken, te vermijden, wat u helpt besparen op de kosten van reparaties. Vaak wordt onze dienstverlening ook vergoed door verzekeraars.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de oorsprong van het lek hebben vastgesteld, verstrekken we een duidelijk en uitgebreid rapport. Dit rapport wijst de specifieke locaties van de lekkages aan, wat loodgieters in staat stelt om doelgericht reparatiewerk te verrichten. U kunt dit rapport gebruiken om onmiddellijk een loodgieter in te schakelen voor de benodigde herstelwerkzaamheden en om het door te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij, die in veel gevallen bereid is de kosten voor lekdetectie te vergoeden.

lekdetectie diemen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Diemen?

Lekdetectie in Diemen is van vitaal belang voor het accuraat lokaliseren van lekkages in gebouwstructuren zonder dat destructief sloopwerk vereist is. Onze specialisten maken gebruik van geavanceerde technieken zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten om zelfs de meest verborgen lekkages op te sporen in onderdelen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We passen de methode aan op de specifieke eigenschappen van elke situatie.

Gedetailleerd verslag

Na het detecteren van lekkages verstrekken we een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie over de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, waardoor de benodigde hersteltijd aanzienlijk wordt verkort. Het rapport is ook waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt cruciale gegevens voor een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 020-7870152

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button