Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Den Helder –
Lekkages direct opgespoord zonder onnodig hak- en breekwerk!

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze is sloopwerk niet nodig om het lek te kunnen vinden! Daarnaast vergoedt de verzekering lekdetectie in de meeste gevallen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Den Helder

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Redenen om voor een lekdetectie in Den Helder te kiezen

Het opsporen van een lekkage in uw pand kunt u aan een loodgietersbedrijf overlaten. Een loodgieter zal in veel gevallen hak- en breekwerk gebruiken om de lekkage op te sporen. In veel gevallen blijkt het gebruik van hak- en breekwerk echter overbodig! Dit is een van de redenen om voor het laten uitvoeren van een lekdetectie in Den Helder te kiezen. De specialisten van de Lekdetectiecentrale kunnen u bij verschillende soorten lekkages van dienst zijn. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een waterlekkage in huis? Of ruikt u een sterke gaslucht rond uw gasleidingen?

Zowel bij een waterlekkage, als bij een gaslekkage, is een snelle manier van handelen gewenst. Een lekkage kan voor een vervelende schade zorgen en daarbij verschillende gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Denk aan een verhoogde luchtvochtigheid in huis, verstikkingsgevaar door koolmonoxide in huis, enzovoorts.

Lekdetectie in Den Helder: hoe werkt dit?

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Den Helder kan op verschillende manieren. Bij een lekkage rond een warmwaterleiding zal er een temperatuurverschil op te merken zijn tussen water binnen en buiten de leidingen. Het gebruik van een thermografische camera is in zo’n geval ideaal. Bij een koudwaterleidingen kan de bron van de lekkage met ultrasone trillingen worden opgespoord.

In het geval van een lekkage bij de afvoer is het raadzaam om een kleurproef te gebruiken. Datzelfde geldt voor een lekkage rond uw dakbedekking. Gaslekkages worden opgespoord door gebruik te maken van een rookproef. Door rook in de gasleiding te spuiten, zal de rook op de plek van de lekkage naar buiten komen.

Uitgebreide rapportage om lekkage te verhelpen

Een lekdetectie in Den Helder laten uitvoeren alleen is natuurlijk niet voldoende! Laat een loodgieter de lekkage voor u oplossen. Nadat wij een lekdetectie in Den Helder voor u hebben uitgevoerd, ontvangt u een uitgebreid rapport. Met dit rapport wordt het voor een loodgieter heel eenvoudig om de lekkage te verhelpen. De loodgieter weet immers precies waar hij moet zoeken. Dit scheelt in de kosten en voorkomt dat de loodgieter muren, vloeren of plafonds open moet breken.

Laat lekkages niet intact, maar los deze op door eerst een lekdetectie in Den Helder uit te laten voeren!

Neem contact op!

Bel 0223-782500

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons