Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Culemborg –

We detecteren lekkages direct zonder dat hakken of breken nodig is.

Onze moderne technologie en deskundige technieken maken sloopwerkzaamheden overbodig. Daarnaast worden de kosten voor lekdetectie vaak door verzekeringen gedekt.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Kampt u met een lekkage maar kunt u de bron niet lokaliseren? Onze geavanceerde lekdetectieservice maakt gebruik van de nieuwste technologie om onnodig hak- en breekwerk te voorkomen, waardoor u bespaart op reparatiekosten. Bovendien wordt onze service vaak door verzekeraars vergoed.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we de bron van de lekkage hebben geïdentificeerd, verstrekken wij een helder en gedetailleerd rapport. Dit rapport lokaliseert nauwkeurig de lekken, waardoor loodgieters doelgericht reparaties kunnen uitvoeren. U kunt dit rapport gebruiken om snel een loodgieter te regelen voor de vereiste herstelwerkzaamheden en het naar uw verzekeringsmaatschappij sturen, die de kosten voor lekdetectie in veel gevallen dekt.

lekdetectie culemborg

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Culemborg in?

Lekdetectie in Culemborg is essentieel voor het effectief opsporen van lekkages binnen bouwstructuren zonder dat destructieve sloopwerkzaamheden nodig zijn. Onze deskundigen maken gebruik van geavanceerde methodes zoals akoestische detectie, thermische beeldvorming, hygrometrie, en drukproeven om zelfs verborgen lekkages op te sporen in componenten zoals pijpleidingen, muren, daken en vloeren. We kiezen de methode die het best past bij de specifieke kenmerken van de situatie.

Uitgebreid rapport

Na het opsporen van lekkages verstrekken we een gedetailleerd rapport met uitvoerige informatie over de exacte locaties en waarschijnlijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport maakt het mogelijk voor loodgieters en onderhoudsploegen om gericht en efficiënt te werken aan de reparaties, wat de benodigde tijd voor herstel aanzienlijk reduceert. Het rapport is ook van grote waarde voor het indienen van verzekeringsclaims, omdat veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie dekken. Het biedt cruciale informatie voor een snelle en doeltreffende oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button