Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Castricum –

Wij vinden lekkages direct zonder de noodzaak van hak- en breekwerk.

Met onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze is het niet nodig om te slopen. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage maar kunt u niet achterhalen waar deze vandaan komt? Onze gespecialiseerde lekdetectie met moderne apparatuur elimineert de noodzaak voor hak- en breekwerk, waardoor u bespaart op onnodige reparatiekosten. Bovendien wordt onze lekdetectieservice vaak vergoed door uw verzekering

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we het lek lokaliseren, ontvangt u van ons een helder rapport met gedetailleerde informatie. Hierin wordt precies aangegeven waar de lekkages zich bevinden, zodat een loodgieter direct kan beginnen met de reparaties. U kunt het rapport gebruiken om snel een loodgieter in te schakelen. Bovendien worden de kosten van de lekdetectie in de meeste gevallen vergoed door uw verzekering.

lekdetectie Castricum

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Castricum?

Lekdetectie is een cruciale dienst die wordt toegepast om lekkages in gebouwen op te sporen, zonder de noodzaak van onnodig hak- en breekwerk. Deze technologie maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en methoden om zelfs de kleinste lekken op te sporen, ongeacht hun locatie in leidingen, muren, daken of vloeren. Diverse methoden worden ingezet, zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, elk met unieke voordelen en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van de klant. We zijn gereed om lekdetectie in Castricum uit te voeren.

Uitgebreid verslag

Nadat de lekdetectie in Castricum is uitgevoerd, ontvangen klanten een gedetailleerd rapport met nauwkeurige informatie over de ontdekte lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke details zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Met deze gegevens kunnen loodgieters en andere vakmensen gericht en efficiënt te werk gaan bij het uitvoeren van de reparaties, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunnen klanten het rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij hun verzekering, aangezien deze rapporten vaak worden erkend en de kosten van de lekdetectie vergoed kunnen worden. Kortom, het uitgebreide rapport dat klanten ontvangen na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar fungeert ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en doeltreffend aan te pakken en op te lossen.

Neem contact op!

Bel 0251-782400

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button