Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Capelle aan den IJssel –
Lekkages direct schadevrij opgespoord!

Dankzij onze moderne apparatuur en professionele werkwijze wordt onnodige hak- en breekwerk voorkomen! Bijkomend voordeel: vaak vergoedt uw verzekering de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Capelle aan den IJssel

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Vind lekkagebron met lekdetectie in Capelle aan den IJssel

Het vinden van een lekkagebron blijkt vaak erg lastig te zijn. Vaak kiest men al snel voor het inschakelen van een loodgieter. Loodgietersbedrijven moeten echter het nodige hak- en breekwerk uitvoeren om tot de bron van een lekkage te komen. Dit is zonde, want de opengehaalde muur of vloer zal na het opsporen van de lekkagebron hersteld moeten worden. Gelukkig kan een lekkage opsporen makkelijker! Kies voor het laten uitvoeren van een lekdetectie in Capelle aan den IJssel. Met een lekdetectie is het uitvoeren van hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk.

Een lekdetectie in Capelle aan den IJssel kan bij verschillende soorten lekkages worden uitgevoerd. Denk aan een lekkage rond waterleidingen, een lekkage bij uw gasleiding, enzovoorts. Door de lekkage in een vroeg stadium te laten verhelpen kan een flinke schade voorkomen worden. Daarbij is een gaslekkage behoorlijk gevaarlijk, door het verstikkings- en explosiegevaar die dit met zich meebrengt.

Werking van een lekdetectie in Capelle aan den IJssel

Voordat we aan de slag gaan met een lekdetectie in Capelle aan den IJssel, zoeken we globaal naar de bron van de lekkage. Bevindt de bron zich rond een waterleiding? Zit de afvoer niet goed aangesloten? Enzovoorts. Op basis van deze informatie kiezen we voor één van onze hulpmiddelen. Een thermografische camera is ideaal voor een lekkage rond warmwaterleidingen, ultrasone trillingen voor koudwaterleidingen, enzovoorts. Bij een gaslekkage is het gebruikelijker om voor een rookproef te kiezen.

Bij het gebruik van een van onze hulpmiddelen zullen we u altijd informeren over onze werkwijze. Zo vertellen we u uitgebreid hoe we te werk gaan en welke gevolgen dit heeft. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan!

Rapportage over de uitgevoerde lekdetectie

Nadat de lekkage voor u opgespoord is, ontvangt u een uitgebreid rapport van ons. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven, waar de lekkagebron zich bevindt. Met dit rapport kunt u naar loodgietersbedrijven stappen, om de lekkage te laten verhelpen. Het loodgietersbedrijf hoeft de lekkagebron zelf niet meer te zoeken en kan direct voor een oplossing zorgen. Onnodig hak- en breekwerk wordt op deze manier voorkomen.

Laat beginnende lekkages in een vroeg stadium opsporen met een lekdetectie in Capelle aan den IJssel!

Neem contact op!

Bel 010-7640514

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons