Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Brunssum –

We sporen lekkages direct op zonder hakken of breken.

Onze geavanceerde technologie en professionele methodes elimineren de noodzaak voor sloopwerkzaamheden. Bovendien vergoeden veel verzekeringen de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarvan u de bron niet kunt vinden? Onze gespecialiseerde lekdetectieservice maakt gebruik van geavanceerde technologie om hak- en breekwerk te voorkomen, wat u helpt te besparen op herstelkosten. Bovendien wordt onze service vaak door uw verzekering gedekt.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra het lek is opgespoord, verstrekken we een gedetailleerd en duidelijk rapport. Dit rapport geeft de specifieke locaties van de lekkage aan, waardoor loodgieters precies weten waar ze de reparaties moeten uitvoeren. Met dit rapport kunt u onmiddellijk een loodgieter inschakelen voor de nodige reparaties en het doorsturen naar uw verzekeraar, die in veel gevallen de kosten voor lekdetectie vergoedt.

lekdetectie brunssum

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Brunssum?

Lekdetectie in Brunssum speelt een belangrijke rol bij het nauwkeurig opsporen van lekkages in bouwconstructies zonder destructief sloopwerk. Onze specialisten gebruiken geavanceerde technieken zoals akoestische detectie, thermografie, hygrometers en druktests om zelfs de lastigste lekkages te vinden in onderdelen als leidingen, muren, daken en vloeren. We selecteren de techniek die het beste aansluit bij de omstandigheden.

Gedetailleerd rapport

Na de lekdetectie leveren we een uitgebreid rapport met diepgaande details, waaronder de exacte locaties en vermoedelijke oorzaken van de lekkages. Dit stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, wat de reparatietijd aanzienlijk verkort. Dit rapport is eveneens waardevol voor het indienen van verzekeringsclaims, omdat de meeste verzekeraars de kosten van lekdetectie vergoeden. Het rapport voorziet in cruciale informatie voor een snelle en effectieve aanpak van de lekproblematiek.

Neem contact op!

Bel 045-7820541

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button