Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Boxtel –

Efficiënte lekdetectie zonder destructieve ingrepen.

Onze geavanceerde technologieën en deskundige aanpak maken het onnodig om te slopen. Veel verzekeringen dekken bovendien de kosten van lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarvan de oorzaak onbekend is? Onze moderne lekdetectietechnieken elimineren de noodzaak voor destructief sloopwerk zoals hakken en breken, waardoor u bespaart op herstelkosten. Bovendien worden deze diensten vaak vergoed door uw verzekeraar.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra de bron van het lek is gelokaliseerd, verstrekken we u een gedetailleerd en nauwkeurig rapport. Dit rapport markeert precies waar de lekkages zich bevinden, waardoor loodgieters gericht en efficiënt kunnen starten met de noodzakelijke herstelwerkzaamheden. U kunt dit rapport meteen gebruiken om een loodgieter in te schakelen voor de reparaties, of stuur het door naar uw verzekeringsmaatschappij, die vaak de kosten voor de lekdetectie dekt.

lekdetectie boxtel

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Boxtel in?

Lekdetectie in Boxtel speelt een cruciale rol bij het zorgvuldig opsporen van lekkages in bouwstructuren zonder de noodzaak voor destructief sloopwerk. Onze deskundigen gebruiken geavanceerde methoden zoals akoestische detectie, thermografie, vochtmetingen en druktesten om verborgen lekkages op te sporen in elementen zoals leidingen, muren, daken en vloeren. Voor elk specifiek geval ontwikkelen we een aangepaste strategie, rekening houdend met de unieke kenmerken van elke situatie.

Uitgebreid rapport

Na de lekdetectie leveren wij een grondig rapport dat de precieze locaties en de waarschijnlijke oorzaken van de lekkages detailleert. Dit rapport faciliteert loodgieters en onderhoudsteams om gericht en efficiënt aan de slag te gaan met de reparaties, wat significant bijdraagt aan het verkorten van de hersteltijd. Het rapport is tevens van grote waarde voor het indienen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeringen de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het verschaft de noodzakelijke informatie voor een snelle en effectieve afhandeling van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button