Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Beverwijk –
Lekkages opsporen zonder onnodig sloopwerk!

Hak- en breekwerk is overbodig dankzij onze moderne technologieën en professionele
werkwijze. Wij sporen ieder lek voor u op!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Beverwijk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Beverwijk: voorkom noodzaak van hak- en breekwerk!

Wanneer u een lekkage wilt oplossen, wilt u de schade zo goed mogelijk beperken. Niet alleen de waterschade als gevolg van de lekkage, maar ook de schade bij het oplossen hiervan. Loodgietersbedrijven gebruiken vaak het nodige hak- en breekwerk om een lekkage op te sporen. Dit is zonde, want er zijn betere alternatieven! Onze lekdetectiespecialisten kunnen een lekdetectie in Beverwijk voor u uitvoeren. Hierbij is het gebruik van hak- en breekwerk overbodig. Hak- en breekwerk zal enkel nog gebruikt worden voor het daadwerkelijk verhelpen van de lekkage in huis.

Niet alleen voeren wij een lekdetectie in Beverwijk uit bij lekkages rond waterleidingen. Ook voor bijvoorbeeld een gaslekkage bieden wij een passende oplossing. Een gaslekkage zorgt weliswaar niet direct voor schade. De risico’s van een gaslekkage zijn echter veel groter dan die van een waterleidinglekkage! Denk aan het explosie- en verstikkingsgevaar wat bij een gaslekkage kan ontstaan. Reden genoeg om dit type lekkage zo snel mogelijk op te laten lossen.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Beverwijk

Een lekkage opsporen kan op verschillende manieren. Het is van de aard van de lekkage afhankelijk, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Bij een lekkage rond warmwaterleidingen ligt het gebruik van een thermografische camera voor de hand. Met dit type camera is het mogelijk om het temperatuurverschil op te merken. Dit temperatuurverschil geeft een indicatie van de locatie van een lekkagebron.

Bij een afvoerlekkage of een lekkage onder uw dakbedekking is het gebruikelijker om gebruik te maken van een kleurproef. Het gekleurde water zal op de plek van de lekkagebron zichtbaar worden.

Lekkage laten verhelpen in huis

Nadat de lekdetectie in Beverwijk voor u is uitgevoerd, kunt u de lekkage door loodgieters laten verhelpen. Van onze lekdetectiespecialisten ontvangt u een uitgebreid rapport. In dit rapport staat zo duidelijk mogelijk omschreven waar de lekkagebron zich bevindt. Een loodgieter kan met dit rapport voor een doelgerichte oplossing zorgen. Zo wordt het onnodig openhalen van vloeren en muren voorkomen.

Laat ook lekkages in uw pand opsporen door gebruik te maken van een lekdetectie in Beverwijk! Onze specialisten van de Lekdetectiecentrale helpen u graag.

Neem contact op!

Bel 0251-782400

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons