Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Best –

We lokaliseren lekkages onmiddellijk zonder destructief hak- en breekwerk.

Onze hoogwaardige apparatuur en deskundige aanpak maken sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie meestal gedekt door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

technologie en specifieke methoden voor lekdetectie kunnen we onnodig sloopwerk vermijden, wat aanzienlijk in de reparatiekosten scheelt. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservices vaak vergoed door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de lekkage hebben gelokaliseerd, voorzien we u van een gedetailleerd rapport met de exacte locaties van de lekkage. Dit stelt loodgieters in staat om gericht en efficiënt reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Ook kan dit rapport als ondersteunend document dienen bij het indienen van een claim bij uw verzekeringsmaatschappij, aangezien de kosten voor lekdetectie meestal worden gedekt.

lekdetectie best

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat betekent lekdetectie in Best?

Lekdetectie in Best is essentieel voor het nauwkeurig vinden van lekkages binnen bouwstructuren zonder dat er uitgebreide sloop nodig is. Onze specialisten zetten geavanceerde methodes in, zoals akoestische detectoren, infraroodtechnologie, hygrometers, en druktesten om zelfs de meest verborgen lekkages te vinden in componenten zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We kiezen de meest geschikte techniek afhankelijk van elke specifieke situatie.

Gedetailleerd rapport

Na de detectie van lekkages voorzien wij u van een uitvoerig rapport dat gedetailleerde informatie bevat, inclusief de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport stelt loodgieters en onderhoudsteams in staat om doelgericht en efficiënt te werken aan de nodige reparaties, en vermindert de tijd die nodig is om de lekken te repareren. Dit document is ook waardevol als bewijs bij het indienen van verzekeringsclaims, aangezien de meeste verzekeraars de kosten van lekdetectie dekken. Dit rapport na onze lekdetectie biedt cruciale informatie voor een snelle en effectieve aanpak van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button