Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Berkel en Rodenrijs –

We detecteren lekkages onmiddellijk zonder dat er enige vorm van hak- en breekwerk nodig is.

Onze geavanceerde uitrusting en deskundige aanpak maken sloop overbodig. In veel gevallen dekken verzekeringsmaatschappijen de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage maar weet u niet precies waar deze vandaan komt? Onze gespecialiseerde lekdetectie met geavanceerde technologieën maakt hak- en breekwerk overbodig, wat u bespaart op onnodige reparatiekosten. Bovendien dekken veel verzekeringspolissen de kosten van onze lekdetectieservice.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra het lek is opgespoord, ontvangt u van ons een duidelijk en uitgebreid rapport. Hierin worden de lekken nauwkeurig aangegeven, waardoor een loodgieter exact weet waar reparaties nodig zijn. Dit rapport stelt u in staat om direct een loodgieter in te schakelen voor reparaties aan de lekkage. Bovendien kunt u het rapport doorsturen naar uw verzekering, die doorgaans de kosten van de lekdetectie vergoedt.

Lekdetectie Berkel en Rodenrijs

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hoe verloopt lekdetectie in Berkel en Rodenrijs?

Lekdetectie is een cruciale service die wordt ingezet om lekkages in gebouwen te identificeren zonder dat daarbij hak- en breekwerk nodig is. We maken gebruik van geavanceerde technologieën en methoden om zelfs de kleinste lekken op te sporen, of ze zich nu bevinden in leidingen, muren, daken of vloeren. Verscheidene technieken, waaronder akoestische detectie, thermografie, vochtmeting en druktesten, worden toegepast om deze taak te volbrengen. Elke methode heeft specifieke voordelen en kan worden afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Ons deskundige team staat klaar om lekdetectie in Berkel en Rodenrijs uit te voeren.

Gedetailleerd verslag

Na de lekdetectie ontvangt u van ons een gedetailleerd rapport met nauwkeurige informatie over de opgespoorde lekken. Dit rapport is van onschatbare waarde omdat het de exacte locatie van de lekken aangeeft, samen met belangrijke gegevens zoals de omvang van het lek en mogelijke oorzaken. Deze informatie stelt loodgieters en andere professionals in staat om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar de bron van de lekkage. Bovendien kunt u dit rapport gebruiken om stappen te ondernemen bij uw verzekering, aangezien dergelijke rapporten vaak worden erkend en de kosten van lekdetectie in Berkel en Rodenrijs worden vergoed. Kortom, het gedetailleerde verslag dat u ontvangt na lekdetectie biedt niet alleen waardevolle inzichten, maar dient ook als een praktisch hulpmiddel om lekkages snel en effectief aan te pakken en te verhelpen.

Neem contact op!

Bel 010-7640514

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button