Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Bergen –

Wij sporen lekkages snel op zonder hak- of breekwerk.

Dankzij onze geavanceerde technieken en expertise vermijden we ingrijpend sloopwerk. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak vergoed door verzekeraars.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Ervaart u een lekkage maar kunt u niet achterhalen waar deze vandaan komt? Dankzij onze geavanceerde technologieën en gerichte lekdetectiemethoden vermijden we ingrijpend sloopwerk, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen voor reparaties. Bovendien worden de kosten van onze lekdetectiediensten vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Zodra we de lekkage hebben gelokaliseerd, ontvangt u een gedetailleerd rapport met de exacte locaties ervan. Dit stelt loodgieters in staat om snel en gericht de benodigde reparaties uit te voeren. Bovendien kan het rapport dienen als ondersteunend bewijs bij het indienen van een claim bij uw verzekeringsmaatschappij, die doorgaans de kosten van lekdetectie vergoedt.

lekdetectie bergen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat omvat lekdetectie in Bergen?

Lekdetectie in Bergen is van essentieel belang voor het nauwkeurig detecteren van lekkages in gebouwen, zonder dat grootschalig sloopwerk nodig is. Onze deskundigen maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktests om zelfs de meest verborgen lekkages op te sporen in diverse structuren zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We selecteren de meest geschikte detectiemethode op basis van de specifieke omstandigheden.

Gedetailleerd verslag

Na het lokaliseren van lekkages voorzien we u van een uitgebreid rapport met alle relevante details, inclusief de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit stelt loodgieters en reparatieteams in staat om doelgericht en effectief te werk te gaan, waardoor de tijd die nodig is om de oorzaak van de lekkage te vinden wordt verkort. Bovendien kan dit rapport dienen als waardevol bewijsmateriaal bij het indienen van claims bij uw verzekeringsmaatschappij, die doorgaans de kosten voor lekdetectie vergoedt. Kortom, het rapport dat u ontvangt na onze lekdetectie biedt essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en efficiënte oplossing voor het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 072-7820560

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button