Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Barneveld –

Wij lokaliseren lekkages snel en zonder de noodzaak van hak- of breekwerk.

Onze geavanceerde methoden en deskundigheid maken ingrijpend sloopwerk overbodig. Bovendien worden de kosten voor lekdetectie vaak gedekt door verzekeraars.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage maar kunt u de oorzaak niet vinden? Dankzij onze geavanceerde technologieën en doelgerichte lekdetectiemethoden vermijden we ingrijpend sloopwerk, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op reparatiekosten. Bovendien worden de kosten van onze lekdetectiediensten vaak gedekt door verzekeringsmaatschappijen.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we de lekkage hebben gelokaliseerd, ontvangt u een gedetailleerd rapport met de exacte locaties van de lekkages. Dit stelt loodgieters in staat om snel en gericht de benodigde reparaties uit te voeren. Bovendien kan het rapport dienen als ondersteunend bewijs bij het indienen van een claim bij uw verzekeringsmaatschappij, die vaak de kosten van lekdetectie vergoedt.

lekdetectie Barneveld

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat omvat lekdetectie in Barneveld?

Lekdetectie in Barneveld is van cruciaal belang voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in gebouwen, zonder de noodzaak van grootschalig sloopwerk. Onze experts maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktests om zelfs de meest verborgen lekkages te lokaliseren in verschillende structuren, zoals leidingen, muren, daken en vloeren. We passen de meest geschikte detectiemethode toe op basis van de specifieke situatie.

Gedetailleerd rapport

Na het lokaliseren van lekkages verstrekken we een uitgebreid rapport met alle relevante informatie, inclusief de exacte locaties en mogelijke oorzaken van de lekkages. Dit stelt loodgieters en reparatieteams in staat om gericht en effectief te werk te gaan, wat de tijd die nodig is om de oorzaak van de lekkage te vinden verkort. Bovendien kan dit rapport dienen als waardevol bewijsmateriaal bij het indienen van claims bij uw verzekeringsmaatschappij, die doorgaans de kosten voor lekdetectie vergoedt. Kortom, het rapport dat u ontvangt na onze lekdetectie biedt essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en efficiënte oplossing voor het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button