Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Barendrecht –
Lekkages schadevrij opsporen zonder onnodige kosten!

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele werkwijze wordt hak- en breekwerk voorkomen!
Wij sporen alle lekken voor u op.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Barendrecht

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Barendrecht helpt lekkages te opsporen

Heeft u last lekkage en wilt u een specialisten van de Lekdetectiecentrale in te schakelen? Onze specialisten kunnen een vakkundige lekdetectie in Barendrecht voor u uitvoeren om de bron van lekkages te achterhalen. Het is verstandig om een lekdetectie uit te laten voeren om een bron direct te vinden. Vaak merkt u een lekkage pas, op het moment dat de waterschade aan uw woning al is aangericht. Het herstel van de waterschade kan soms enkele maanden duren. Denk aan de schimmelvorming op uw muren, wat het gevolg is van vocht wat in de muren getrokken is. Aan de hand van een lekdetectie weet u direct waar de bron van de lekkage is. Zo kan de lekkage snel worden verholpen.

Redenen voor een lekdetectie in Barendrecht

Er kunnen verschillende redenen zijn om een lekdetectie in Barendrecht uit te voeren. De voornaamste reden hiervoor is het feit dat hak- en breekwerk overbodig wordt. Loodgieters beschikken doorgaans niet over de hulpmiddelen die wij tot onze beschikking hebben voor een lekdetectie. Zij moeten hak- en breekwerk gebruiken om de bron van een lekkage te kunnen achterhalen. Dit zorgt voor onnodig veel schade, wat eenvoudig voorkomen kan worden!

Onze lekdetectiespecialisten zetten bijvoorbeeld een thermografische camera in om de bron van een lekkage te achterhalen. Ook het gebruik van ultrasone trillingen is hierbij heel gebruikelijk. Met beide methodes wordt het gebruik van hak- en breekwerk overbodig. Voor andere soorten lekkages, zoals een gaslekkage, kunnen we een rook- en kleurproef gebruiken. Ook bij een gaslekkage is het belangrijk om snel te handelen.

Lekkage laten verhelpen door loodgieters

Voor het daadwerkelijk verhelpen van de lekkage in huis kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen. Een lekkage opsporen eindigt bij ons met de overhandiging van een uitgebreid rapport. In dit rapport staat precies beschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Zo hoeft een loodgieter hier zelf niet meer naar te zoeken en kan direct een oplossing geboden worden. Veel loodgietersbedrijven bieden een spoedservice aan om lekkages met spoed te laten verhelpen.

Laat ook de lekkage binnen uw woning opsporen met een lekdetectie in Barendrecht! Onze lekdetectiespecialisten helpen u graag schade aan uw woning te voorkomen.

Neem contact op!

Bel 0180-783503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons