Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Amsterdam-Zuidoost –
Lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk

Lekdetectiecentrale beschikt over verschillende hulpmiddelen om de lekdetectie zonder sloopwerk uit te voeren! U kunt ons overal in Amsterdam-Zuidoost inschakelen.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. Wanneer u het rapport krijgt, kunt u direct een loodgieter inschakelen die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Amsterdam-Zuidoost

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Hulp bij een lekdetectie in Amsterdam-Zuidoost inschakelen

Een lekkage in huis moet zo snel mogelijk worden verholpen om waterschade tegen te gaan. Er zijn meerdere vormen van waterschade die als gevolg van een lekkage kunnen ontstaan. Denk aan schimmelplekken op uw muren en rottende plekken in een houten vloer. Door een lekdetectie in Amsterdam-Zuidoost uit te laten voeren kan de bron van de lekkage eenvoudig gevonden worden. Voor het uitvoeren van een lekdetectie bent u bij de Lekdetectiecentrale op de juiste plek! Onze specialisten beschikken over meerdere hulpmiddelen om de lekdetectie voor u uit te voeren.

Tip: Hoe eerder u de lekdetectie uit laat voeren, hoe kleiner is de kans op een blijvende waterschade. Het blijkt vaak erg lastig te zijn om waterschade in huis te herstellen.

Lekkagebron vinden met een lekdetectie in Amsterdam-Zuidoost

Onze medewerkers beschikken over handige hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera of ultrasone trillingen. Het gebruik van ultrasone trillingen maakt het relatief eenvoudig om de bron van een lekkage bij koudwaterleidingen te vinden. Met een thermografische camera is het mogelijk om lekkages rond warmwaterleidingen op te lossen. Naast de ultrasone trillingen en thermografische camera kunnen we ook andere hulpmiddelen inzetten bij een lekdetectie in Amsterdam-Zuidoost.

Ook voor andere soorten lekkages in huis kunt u op onze hulp rekenen. Denk bijvoorbeeld aan een gaslekkage. Een gaslekkage kan enorm gevaarlijk zijn! Zo kan er een verstikkings- en explosiegevaar bij gaslekkages in huis ontstaan.

Uitgebreide rapportage achteraf

De Lekdetectiecentrale zorgt enkel voor het uitvoeren van een lekdetectie in Amsterdam-Zuidoost. Voor het verhelpen van een lekkage kunt u een loodgieter inschakelen. Een lekkage opsporen wordt bij ons altijd afgesloten met een uitgebreide rapportage. In dit rapport vindt u precies waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter kan vervolgens heel doelgericht voor een oplossing zorgen. Onnodig hak- en breekwerk in huis wordt op deze manier voorkomen. Vaak beschikken loodgieters zelf niet over de hulpmiddelen om een lekdetectie voor u uit te voeren.

Laat ook een lekkage in uw woning opsporen, door te kiezen voor lekdetectie van onze specialisten!

Neem contact op!

Bel 020-7870152

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons