Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,8!

Lekdetectie in Alphen aan den Rijn –
Lekkages direct opgespoord zonder onnodige hak- en breekwerk!

Dankzij onze geavanceerde hulpmiddelen en professionele werkwijze is sloopwerk overbodig! Uw verzekering vergoedt vaak de lekdetectie!

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage waarbij niet duidelijk is waar deze zich precies bevindt? Wij sporen lekkages op met gespecialiseerde apparatuur, hakken en breken is hierdoor niet nodig. Dankzij onze lekdetectie hoeft u dus geen kosten te maken voor onnodig sloop- en herstelwerk. Ook vergoedt de verzekeraar vaak de kosten van lekdetectie!

Lek gevonden! Wat nu?

Als we het lek hebben opgespoord ontvangt u van ons een helder en gedetailleerd rapport. De lekken zijn hierin duidelijk aangegeven zodat een loodgieter exact weet waar hij reparaties moet uitvoeren. We verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u kan repareren. Ons rapport kunt u vervolgens doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van de lekdetectie.

Lekdetectie Alpen Aan Den Rijn

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Lekdetectie in Alphen aan den Rijn uit laten voeren

Lekkages kunnen voor grote schade aan uw woning zorgen. Reden genoeg om een lekkage in een vroeg stadium op te laten lossen. Vaak komen woningbezitters pas later achter de lekkage, waardoor het voorkomen van waterschade niet meer mogelijk is. Door een lekdetectie in Alpen aan den Rijn uit te laten voeren wordt uw lekkage snel opgespoord zonder enig sloopwerk. Hierdoor kan de lekkage snel worden verholpen en wordt ernstige waterschade voorkomen. Het uitvoeren van lekdetecties is niet alleen interessant voor woningbezitters. Ook voor bedrijven kan een lekdetectie in Alphen aan den Rijn wenselijk zijn. Onze lekdetectiespecialisten helpen u hier graag bij.

Mogelijkheden bij een lekdetectie in Alphen aan den Rijn

Tijdens het uitvoeren van een lekdetectie in Alphen aan den Rijn kunnen we verschillende hulpmiddelen inzetten. Bij een lekkage rond koudwaterleidingen is het gebruikelijk om ultrasone trillingen te gebruiken. Hierbij worden de trillingen met een speciaal apparaat verzonden en vervolgens weer ontvangen door de weerkaatsing bij de leiding. De tijd tussen het zenden en ontvangen van de trillingen bepaalt de locatie van de lekkagebron.

In het geval van warmwaterleidingen is het gebruik van een thermografische camera logischer. Met dit type camera kan in beeld worden gebracht wat de temperatuurverschillen zijn tussen het water binnen en buiten leidingen. Het uit de leiding gelekte water zal in veel gevallen al flink afgekoeld zijn.

Werkwijze bij het uitvoeren van een lekdetectie

Een lekkage opsporen met een lekdetectie in Alphen aan den Rijn gaat verder dan het gebruik van onze hulpmiddelen. Zo zullen we u achteraf altijd van een uitgebreid rapport voorzien. Dit rapport kunt u aan een loodgietersbedrijf overhandigen om de lekkage in huis te laten verhelpen. Een loodgieter hoeft dankzij dit rapport zelf niet meer naar de bron van de lekkage te zoeken. Doordat loodgieters niet over hulpmiddelen voor een lekdetectie beschikken, voeren zij vaak onnodig veel hak- en breekwerk uit. Met onze lekdetectie in Alphen aan den Rijn is dat niet langer het geval.

Laat de lekkages in uw woning in een vroeg stadium oplossen door onze specialisten bij Lekdetectiecentrale!

Neem contact op!

Bel 0172-787501

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons