Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Aalsmeer –

Wij sporen lekkages snel op zonder dat er gehakt of gebroken hoeft te worden.

Met onze geavanceerde technieken en expertise is sloopwerk niet nodig. Daarnaast vergoeden verzekeringen vaak de kosten voor lekdetectie.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Heeft u last van een lekkage en weet u niet precies waar deze zich bevindt? Dankzij onze geavanceerde technologie en gespecialiseerde methoden voor lekdetectie, voorkomen we onnodig hak- en breekwerk, wat u helpt besparen op reparatiekosten. Bovendien worden de kosten voor onze lekdetectieservice vaak gedekt door verzekeringen.

Lek gevonden! Wat nu?

Nadat we de lekkage hebben gelokaliseerd, verstrekken we u een gedetailleerd rapport. Dit rapport markeert exact waar de lekkages zich bevinden, wat een loodgieter helpt om snel te identificeren welke gebieden reparatie nodig hebben. Dit vergemakkelijkt het proces om snel een loodgieter in te schakelen voor de vereiste reparaties. Daarnaast kan dit rapport gebruikt worden als bewijs voor het indienen van een schadeclaim bij uw verzekeraar, die vaak de kosten voor lekdetectie vergoedt.

lekdetectie aalsmeer

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Aalsmeer in?

Lekdetectie in Aalsmeer is essentieel voor het nauwkeurig opsporen van lekkages in gebouwen, zonder de noodzaak voor grootschalig hak- en breekwerk. Ons team van experts gebruikt geavanceerde technologieën en gereedschappen, zoals akoestische detectoren, infraroodcamera’s, hygrometers, en druktests om zelfs de meest verborgen lekkages te vinden. Deze kunnen voorkomen in leidingen, muren, daken en vloeren. Afhankelijk van de situatie selecteren we de meest effectieve methode voor detectie.

Gedetailleerd rapport

Na het lokaliseren van lekkages verstrekken we een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie over de gedetecteerde lekkages. Dit rapport specificeert niet alleen de precieze locaties maar bevat ook cruciale details over de omvang en potentiële oorzaken van de lekkages. Met deze informatie kunnen loodgieters en reparatieteams gericht en efficiënt aan de slag, wat onnodige zoektochten naar de bron van de lekkage elimineert. Bovendien is dit rapport zeer waardevol in communicatie met uw verzekeraar, die vaak de kosten voor lekdetectie vergoedt. Kortom, het rapport dat u na onze lekdetectie ontvangt biedt essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en doeltreffende oplossing voor het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 085-7825581

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button