Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Krimpen aan den IJssel –

We sporen lekkages snel op zonder destructief hak- en breekwerk.

Dankzij onze geavanceerde apparatuur en professionele aanpak is er geen sloopwerk vereist. Daarnaast worden de kosten voor onze lekdetectieservices vaak vergoed door uw verzekering.

  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

De werkwijze van Lekdetectiecentrale

Met onze geavanceerde technologie en specifieke lekdetectiemethoden kunnen we vermijden dat er gesloopt moet worden, wat u aanzienlijk bespaart op reparatiekosten. Daarbij worden de kosten voor onze lekdetectieservices doorgaans door verzekeraars vergoed.

Lek gevonden! Wat nu?

Na het vaststellen van de bron van de lekkage verstrekken we u een gedetailleerd verslag met de exacte locaties van de lekkage. Dit maakt het mogelijk voor loodgieters om nauwkeurig en efficiënt te werk te gaan met de nodige reparaties. Bovendien kan dit verslag dienen als ondersteunend bewijsmateriaal bij het indienen van verzekeringsclaims, aangezien lekdetectiekosten vaak vergoed worden.

lekdetectie krimpen aan den ijssel

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!

Wat houdt lekdetectie in Krimpen aan den IJssel in?

Lekdetectie in Krimpen aan den IJssel is cruciaal voor het accuraat opsporen van lekkages in bouwstructuren, zonder dat er omvangrijk sloopwerk aan te pas komt. Onze experts gebruiken hoogwaardige technieken zoals akoestische sensoren, infraroodcamera’s, hygrometers en druktesten om zelfs de meest onzichtbare lekkages te lokaliseren in componenten zoals pijpleidingen, muren, daken en vloeren. We selecteren de optimale methode aangepast aan de unieke omstandigheden van elke situatie.

Uitgebreid rapport

Na het opsporen van de lekkages verstrekken we een uitgebreid rapport met gedetailleerde informatie, waaronder de specifieke locaties en vermoedelijke oorzaken van de lekkages. Dit rapport maakt het voor loodgieters en onderhoudsploegen mogelijk om gericht en efficiënt reparaties uit te voeren, wat de tijd om de lekkages te herstellen aanzienlijk verkort. Dit verslag is tevens waardevol voor het ondersteunen van verzekeringsclaims, aangezien veel verzekeraars de kosten voor lekdetectie vergoeden. Het rapport biedt essentiële informatie die bijdraagt aan een snelle en effectieve oplossing van het lekprobleem.

Neem contact op!

Bel 0180-783503

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 20:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

Vloerverwarming
Centrale verwarmingsinstallaties
Verwarmingsleidingen
Leidingen van radiatoren
Koudwaterleidingen
Afvoerleidingen
Sifons

Call Now Button