Lekkage in plat dak opsporen

Heeft u een lek in een plat dak, maar weet u niet waar het lek zich bevindt? Wij sporen het lek voor u op!
Zo kunt u het lek gemakkelijk (laten) repareren.
  • Vakkundige lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar
Type lekkages
Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:
Maak een afspraak!
Bel 085 7825581

Lekkage plat dak opsporen? Bel ons!

Vermoedt u last te hebben van een lekkage in uw dakbedekking? Het is dan sterk aan te raden om de precieze bron van deze lekkage zo snel mogelijk op te laten sporen. Onder uw dakbedekking zit vaak een houten constructie. Deze is erg kwetsbaar voor vocht wat bij het lek naar binnen sijpelt. Als gevolg van de lekkage onder uw dak kan er zodoende houtrot ontstaan, wat de stabiliteit van uw dak ernstig aantast. Een lekkage bij een plat dak opsporen is geen eenvoudige klus, waardoor de hulp van een vakman wenselijk kan zijn. Wij bieden u de hulp die u in dit geval zoekt!

Schade aan uw dakbedekking opsporen

lekkage plat dak opsporenEen lekkage bij een plat dak opsporen begint vaak bij het inspecteren van de dakbedekking. De dakbedekking kan door verschillende oorzaken beschadigd zijn. Denk aan een herfst- of winterstorm, waarbij takken en kleine steentjes voor beschadigingen zorgen als deze tegen uw dakbedekking slaan. Ook ernstige slijtage door fel zonlicht of achterstallig onderhoud aan uw dakbedekking kunnen voor daklekkages zorgen.

Met speciale technieken kunnen wij de bron van de lekkage aan een plat dak voor u opsporen. Onze bevindingen zullen we in een uitgebreid rapport beschrijven, zodat u de lekkage direct kunt laten verhelpen.

Lekkage aan een plat dak verhelpen

Het rapport wat u na het uitvoeren van de lekdetectie van ons ontvangt kunt u aan een loodgietersbedrijf geven om voor een passende oplossing te zorgen. Zo hoeft een loodgieter zelf niet meer naar de bron van de lekkage aan uw dak te zoeken, wat u hak- en breekwerk bespaart. Ook kunt u dit rapport indienen bij het declareren van de kosten voor het herstel van de lekkage aan uw dak bij uw verzekeraar.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Lekdetectie

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!